Με μια νέα ανάρτηση στο Instagram, μάθαμε για τον γάμο των Jonathan Van Ness και Mark Peacock, που αποκάλυψαν ότι παντρεύτηκαν μυστικά το καλοκαίρι του 2020.

“Παντρευτήκαμε στην πίσω αυλή ενός σπιτιού που νοικιάσαμε το καλοκαίρι σε κοινωνική αποστασιοποίηση με ένα δικαστή [και] έναν φωτογράφο”, έγραψαν. “Οι γονείς μας παρακολούθησαν την τελετή από το FaceTime.” 

Το αγαπημένο μας αστέρι του Queer Eye, Jonathan Van Ness, έγραψε:

“Ευχαριστώ σύμπαν που μου επέτρεψες να είμαι εδώ και ευχαριστώ σε όλους που με υποστήριξαν. Παντρεύτηκα με τον καλύτερό μου φίλο [και] έχω έναν αγαπημένο σύντροφο για να συνεχίσω να χτίζω τη ζωή μου.”

“Το 2020 επέφερε περισσότερες αλλαγές από ό, τι είχα γίνει ποτέ πριν”, έγραψε ο Peacock. “Έφυγα από το Λονδίνο και μετακόμισα στον Ατλαντικό, ντύθηκα για πολλά ξεκαρδιστικά κουίζ στο Zoom, ανακάλυψα μια αγάπη για την κηπουρική, έμαθα να οδηγώ στα αριστερά, παντρεύτηκα με την ψυχή μου και τον αληθινό έρωτά μου [Jonathan Van Ness] και υιοθέτησα ένα μικρό Jack Russell που ονομάζεται Pablo, που μπήκε σε μια οικογένεια με τέσσερις καταπληκτικές γάτες.” 

Ο Peacock είναι fitness expert, έχοντας εμφανιστεί σε εξώφυλλο και σε στήλη συμβουλές σε περιοδικά και μέσα, όπως το Men’s Health UK.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Peacock (@marklondon)