Οι δικές μας επιλογές για τον ρόλο του / της James Bond

20/03/2024
Μπορεί ο αγώνας για το ποιος θα ερμηνεύσει τον επόμενο James Bond να έχει τελειώσει, μιας και το όνομα του Aaron Taylor-Johnson είναι το επικρατέστερο, εμείς όμως σκεφτόμαστε με πολλή φαντασία, ποιες και ποιοι Έλληνες ηθοποιοί θα ήταν ιδανικές/οι για τον ρόλο.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον James Bond ως τον απόλυτα γυμνασμένο – πάντα αρσενικό και πάντα λευκό – με απίστευτες γωνίες κούκλο, και φυσικά την ικανότητα να κερδίζει παντού, είτε στη μάχη είτε στο κρεβάτι.

Με αυτές τις προδιαγραφές αλλά ταυτόχρονα πηγαίνοντας και λίγο παραπέρα, γιατί με την τόση κανονικότητα βαριόμαστε, ποιο άτομο της ελληνικής τηλεόρασης και κινηματογράφου θα μπορούσε να αναλάβει αυτόν τον ελκυστικό ρόλο;

Σταύρος Σβήγκος

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας» - InStyle

Ο Σταύρος Σβήγκος έχει εγγραφεί στις καρδιές μας για τις μη ομοτρανσφοβικές αντιλήψεις του, τις ωραίες συνεντεύξεις που δίνει, αλλά φυσικά και για το πολύ…ενδιαφέρον παρουσιαστικό του. Θα έδινε σίγουρα μια ελκυστική και όχι μισογυνική πλευρά στον ρόλο του James Bond.

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ανδρέας Κωνσταντίνου και Λευτέρης Ελευθερίου πρωταγωνιστούν στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 “Μετά τη Φωτιά” – ΘΡΑΚΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι ικανός, τουλάχιστον για εμάς, να ξεγράψει κάθε James Bond που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα. Αφήνοντας το (πολύ γοητευτικό) μουστάκι του θα προσέδιδε μια 30s-40s διάθεση στον ρόλο και ίσως η επιλογή του/της παρτενέρ του να μην ήταν τόσο στερεοτυπική.

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος: «Καθημερινά δέχομαι σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια»

Υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο αν θέλουμε λίγο να διαταράξουμε το τοξικά αρρενωπό Bond σύμπαν; Φανταστείτε έναν James Bond να σκοτώνει τους «κακούς» φορώντας ψηλοτάκουνα και πετώντας τους γκλίτερ. Εκτός από την τέλεια κουήρ επιλογή, είναι και μια καλή ευκαιρία να ενοχλήσουμε τους συντηρητικούς!

Γιούλικα Σκαφιδά

Γιούλικα Σκαφιδά: Η εμπειρία κακοποίησης που βίωσε και η φρίκη στο κρατητήριο | Gossip-tv.gr

Είναι σχεδόν αδύνατον να λείπει η Γιούλικα από κάποια λίστα μας. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει γυναίκα να ερμηνεύει τον James Bond και να εκπληρώνει τις προσωπικές μας κουήρ επιθυμίες. Σκεφτείτε την ως μια λεσβία James Bond, με ένα από τα πολύ ακριβά κουστούμια που φοράει ο ομώνυμος ήρωας στις ταινίες, να κατακτά όλες τις λεσβιακές καρδιές.

Παναγιώτα Βλαντή

Παναγιώτα Βλαντή: «Συζητούν πολύ έντονα για να επιστρέψουν τα “Μαύρα μεσάνυχτα”» | Zappit

Για μας εξίσου ενδιαφέρον και hot θα ήταν μια ερμηνεία του ρόλου από την Παναγιώτα Βλαντή, όπως ήταν όμως στα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Μια Σιλβί Bond με ξανθό φουσκωτό μαλλί και κόκκινα ψηλοτάκουνα. Μια Bond της «νύχτας» και του υποκόσμου που θα μπορούσε άνετα να μετατραπεί στο απόλυτο «αφεντικό».
Δες και αυτό!