ΟΦΗ: “Το ποδόσφαιρο δεν έχει ταμπέλες”

0
224
Φωτογραφία από τον λογαριασμό της ομάδας στο Facebook.
Η ομάδα του ΟΦΗ δείχνει έμπρακτα για τρίτη φορά την υποστήριξη της στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, δημοσιεύοντας το σήμα της στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Σύμφωνα με το Rosa.gr, το 2021 η ομάδα του ΟΦΗ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα της Super League που στήριξε ανοιχτά τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αλλάζοντας τα χρώματα στο σήμα του και αντικαθιστώντας τα από αυτά του ουράνιου τόξου.

Έτσι και φέτος, η ομάδα ανέβασε στο Instagram το σήμα της με την επιθυμία να τιμήσει τον Μήνα Υπερηφάνειας. Η ανάρτηση συνοδεύεται από μία λεζάντα: «Το ποδόσφαιρο δεν έχει ταμπέλες! #pridemonth».

Η Κρητική ομάδα έχει δείξει κι άλλες φορές την ενσυναίσθηση και την υποστήριξη της σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα με διάφορους τρόπους, ενώ σύμφωνα με το Rosa.gr, αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφορεί -σε παραγωγή της 24MEDIA PRODUCTIONS- το Black Flame Rising, μια αθλητική σειρά ντοκιμαντέρ, πέντε επεισοδίων, που παρακολουθεί την αγωνιώδη προσπάθεια μιας ομάδας βετεράνων ποδοσφαιριστών να αναγεννήσουν την ομάδα που τους ανέδειξε: τον ΟΦΗ.