Ο Βραζιλιάνος ηθοποιός που ερωτεύτηκε τον παιδικό του φίλο και έκανε coming ουt μετά από έναν γκέι ρόλο

0
663
Ο Johnny Massaro είναι ένας ηθοποιός από τη Βραζιλία, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του, με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “The First Fallen”, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ταινία επικεντρώνεται στον πρώτο χρόνο της επιδημίας του AIDS στη Βραζιλία και διαδραματίζεται σε μια παραθαλάσσια πόλη που ονομάζεται Vitoría. Και σε αυτή την πόλη ζει ένας νεαρός φοιτητής βιολογίας, Suzano, τον οποίο υποδύεται ο Massaro.

Ο 30χρονος ηθοποιός έκανε coming out ως γκέι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Mannheim-Heidelberg το περασμένο φθινόπωρο. Και τώρα, ο ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει περισσότερο γι΄αυτό.

«Δεν θα μπορούσα να μιλήσω για αυτήν την ταινία αν δεν μπορούσα να μιλήσω δημόσια για τη σεξουαλικότητά μου», είπε ο Massaro στο POPline. «Ήταν απαραίτητο για μένα να έχω υπομονή γιατί, δυστυχώς, ζούμε σε έναν κόσμο που εξακολουθεί να είναι πολύ προκατειλημμένος».

Ο Massaro πρόσθεσε ότι αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γιατί «δεν θα είχε νόημα» να παίξει έναν γκέι ρόλο και να είναι ο ίδιος στην ντουλάπα.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που αποκάλυψε ο ηθοποιός. Ο Johnny Massaro πρόσθεσε, επίσης, ότι είναι σε σχέση. Ο Massaro μοιράστηκε ότι βγαίνει με τον παιδικό του φίλο, καθηγητή νομικής και ποιητή João Pedro Accioly, από το 2021.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Instagram του Accioly, «Έχουν περάσει 8 μήνες που βγαίνω με την αγάπη της ζωής μου [που γνώρισα το 97, στο σπίτι των παππούδων μου, στα γενέθλια του ξαδέρφου μου.]».