Σε ένα νέο εξώφυλλο για το Variety, ο πρωταγωνιστής του “The Inspection”, Τζέρεμι Πόουπ, μίλησε για την ομοφοβία, που αντιμετώπιζε στη βιομηχανία του κινηματογράφου, και πώς παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούσε να γίνεται ένας από τους καλύτερους ανερχόμενους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Στη συνέντευξη, ο Πόουπ αποκαλύπτει, ότι πριν πάρει τον ρόλο του στο “The Inspection”, έχασε έναν άλλον τεράστιο ρόλο, επειδή είναι γκέι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPE (@jeremypope)

 «Η σύντομη εκδοχή είναι: Μου δόθηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω σε μια ταινία. Και παρόλο που δεν μου άρεσε το σενάριο, σήμαινε πολλά», αποκάλυψε. «Αλλά, ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που θα με έβαζαν σε συζητήσεις, θα με έβαζαν μπροστά σε σκηνοθέτες, και ανθρώπους στα στούντιο. Όπως γνωρίζουν οι άνθρωποι, αυτό είναι επένδυση και βοηθάει στο πού θα μπει το κόμμα στην επιταγή σου, και στις ευκαιρίες που σου δίνονται.» 

«Όμως είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον σκηνοθέτη, όπου βασικά μου είπε ότι δεν είχα τη δυνατότητα να συνδεθώ με έναν γυναικείο χαρακτήρα, επειδή ήμουν γκέι», συνέχισε ο Πόουπ. «Εκείνη τη στιγμή, διαπραγματευόμουν το πώς να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό υπερίσχυσε πολύ περισσότερο σε σχέση με το ποιος είμαι, ή τι γνωρίζω, και τι μπορώ να προσφέρω σε ένα έργο.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPE (@jeremypope)

Ο Πόουπ εξήγησε ότι σε μια βιομηχανία όπως αυτή, πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι ειλικρινής και ανοιχτός, όταν αναλαμβάνει ρόλους.

«Έπρεπε λοιπόν να πω πφφφ…μακριά «από αυτήν την ενέργεια» γιατί θα μου κοστίσει πάρα πολλά. Και κυριολεκτικά την ίδια στιγμή, που κατάλαβα ότι δεν με εξυπηρετεί, δεν μου αξίζει, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν το A24 που ήθελε να κάνει αυτή τη συζήτηση για το The Inspection μαζί μου».

«Ήταν σαν να έπρεπε να δοκιμαστώ, για να μάθω πραγματικά την αξία μου και να επιβεβαιώσω τον εαυτό μου», είπε. «Ακριβώς εδώ πρέπει να είμαι. Έπρεπε, λοιπόν, να το περάσω αυτό, και να καταλάβω την αξία μου και την ύπαρξή μου, και πώς θέλω να εμφανιστώ σε αυτήν τη βιομηχανία, και τι είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ, και το να μην ανεχτώ. Έτσι νομίζω, όπως είπα, ότι η ζωή πρέπει να κάνει αυτό που κάνει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPE (@jeremypope)

Ο Πόουπ είναι υποψήφιος για την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα φέτος, για τον ρόλο του στο “The Inspection”. Έχει κερδίσει στο παρελθόν δύο υποψηφιότητες για Tony, μια υποψηφιότητα για Grammy και μια υποψηφιότητα για Emmy.