Ο Trump κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο με αντι-LGBT περιεχόμενο

13/10/2017
από

Ο Donald Trump θα γίνει ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που θα μιλήσει σε συνέδριο με αντι-LGBT περιεχόμενο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Trump θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη Σύνοδο Κορυφής για τις Αξίες των Βουλευτών αυτό το Σαββατοκύριακο, μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Family Research Council κατά των LGBT δικαιωμάτων.

Ο Trump θα γίνει ο πρώτος πρόεδρος που θα εμφανιστεί στο ετήσιο συνέδριο, το οποίο συγκεντρώνει ακροδεξιούς, θρησκευτικούς εξτρεμιστές καθώς και λευκούς υπερασπιστές.

Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί το πρωί κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του τριήμερου συνεδρίου.

Το Family Research Council χαρακτηρίστηκε το 2010 ως ομάδα μίσους από το Southern Poverty Law Center. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας GLAAD που δραστηριοποιείται στα LGBT δικαιώματα, Tony Perkins, το Family Research Council έχει διατυπώσει στο παρελθόν την άποψη ότι η παιδεραστία είναι ένα «ομοφυλοφιλικό πρόβλημα» και συγκρίνει το να είσαι ομοφυλόφιλος με τη χρήση ναρκωτικών.

Σε δήλωσή του, ο Perkins δήλωσε ακόμη: “Οι εκλογείς αξίζουν μία οκταετία με έναν ηγέτη, ο οποίος βάζει πρώτα την αποστολή της Αμερικής και σέβεται τις αξίες που έκαναν την Αμερική σε ένα μεγάλο έθνος” .

Άλλοι ομιλητές που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση είναι ο Phil Robertson, μαζί με τον Steve Scalise, και ο Roy Moore.
Δες και αυτό!