Ο Tommy έδωσε την τέλεια απάντηση σε μαμά που είπε ότι τα αγόρια δεν πρέπει να βάφουν τα νύχια τους

686
Viral έγινε η ιστορία του Tommy, ενός παιδιού που πήγε στην προπόνηση ποδοσφαίρου με τα νύχια του βαμμένα μπλε. Ενώ κανένα παιδάκι δεν αντέδρασε, μια μαμά έσπευσε να διαφωνήσει. Ωστόσο, ο Tommy έδωσε μια αποστομωτική απάντηση.

Η μητέρα ενός άλλου παιδιού, λοιπόν, δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτήν την εικόνα και στράφηκε αμέσως στο παιδί της για να του πει ότι «μόνο τα κορίτσια μπορούν να βάφουν τα νύχια τους».

Όταν ο μπαμπάς του Tommy δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με την απάντηση του μικρού, ο Tommy έγινε ο ήρωας του διαδικτύου.

Αφού ο Tommy αφηγήθηκε το περιστατικό, ο μπαμπάς του τόνισε ότι το άσχημο σχόλιο της άλλης μαμάς ήταν «γελοίο» και ο Tommy συμφώνησε. Αλλά όταν ο μπαμπάς ρώτησε τι έγινε μετά, η απάντηση προκάλεσε τα γέλια του μπαμπά αλλά και του διαδικτύου.

«Είπα, η μαμά σου είναι θυμωμένη μόνο και μόνο επειδή έχω περισσότερο γούστο από εσένα», είπε ο Tommy.

«Ο καθένας μπορεί να βάφει τα νύχια του. Κορίτσια, αγόρια, όλα. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος για τον Tommy», είπε ο μπαμπάς στο βίντεο. Διάφορα άτομα σχολίασαν αμέσως εκφράζοντας την περηφάνεια τους.

@daddyfiles Anyone can wear nail polish. Girls, boys, everyone. Even football players. Proud of Tommy. #nailpolish #football #parenting #gender #genderstereotypes #toxicmasculinity #raisingboys ♬ original sound – Aaron

«Θρύλος σε εξέλιξη», σχολίασε κάποιο. «Το παιδί έχει στυλ», πρόσθεσε ένας άλλο άτομο.

Άλλα άτομα σχολίασαν πόσο τους άρεσε το χρώμα καθώς και ότι ταιριάζει με τη στολή. Ένας άλλος χρήστης του TikTok έγραψε: «Και ο γιος μου βάφει τα νύχια του».

Τέλος, ένα άτομο είπε: «Καταπληκτικό!!! Αισθανόμουν άσχημα σήμερα αλλά αυτή η αγνή στιγμή με έκανε να κλαίω με λυγμούς. Σας ευχαριστώ που το μοιραστήκατε!».