Ο Στέφανος Κασσελάκης για το coming out στη μητέρα του

08/05/2024
από
Σε συνέντευξη που έδωσε στην Άννα Δρούζα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αποκάλυψε ότι το coming out στη μητέρα του ήταν η πιο «ευάλωτη στιγμή» του.

Παρευρισκόμενος στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μίλησε για τη συγκίνηση και το κλάμα, καθώς και για την ανάγκη να είναι οι πολιτικοί πιο διαφανείς.

«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω. Δεν θεωρώ ότι αυτή η εικόνα της ανδρείας, που είναι μια λέξη προβληματική για άλλους λόγους, αναγκαστικά συνεπάγεται και να μην κλαις, να μη δείχνεις αίσθημα. Το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος πάει να πει ότι δεν φοβάσαι», είπε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά στα οποία ο ίδιος ήταν πολύ ευάλωτος και έκλαψε.

«Συχνά συγκινούμαι πολύ μέσω της επαφής με τον κόσμο. Δηλαδή όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είχα δει τα σπίτια αυτών των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από δυο μέτρα λάσπες […], προφανώς αυτό σε συγκινεί πάρα πολύ», είπε σε σχέση με το πρώτο περιστατικό.

Ωστόσο, για τον ίδιο η φορά που έκλαψε περισσότερο ήταν όταν έκανε coming out στη μητέρα του: «Η πιο ευάλωτη στιγμή μου όσον αφορά το κλάμα, ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου.

«Έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη, αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος για χρόνια, εκείνη τη στιγμή είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή», και πρόσθεσε ότι η μητέρα του του είπε ότι τον αγαπάει επιτόπου, μιας και, όπως αποκάλυψε, είναι δεμένη οικογένεια.

«Είχε κάποιες ερωτήσεις», αλλά δεν τον απογοήτευσε η αντίδρασή της, κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 
Δες και αυτό!