Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

19/06/2024
από
Grammentinos Summer Edition: Ο Σπύρος Γραμμένος έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024.

Ο Άνθρωπος που τραγούδησε τον έρωτα.

Ο Άνθρωπος που περπάτησε όλη τη γη για να μεταφέρει το μήνυμα της Αγάπης.

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις :  Διαγωνισμός

Ο Άνθρωπος που πήρε την σκυτάλη απ’ τον προηγούμενο και δεν την έδωσε ποτέ στον επόμενο, θα εμφανιστεί για ένα βράδυ, στα μέσα του καλοκαιριού, την Τρίτη 2 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη, με μαύρα, κόκκινες τιράντες και ληγμένα σοκολατάκια απ’ τον Φλεβάρη.

Στην τελευταία του συναυλία χώρισαν 6 ζευγάρια, τα φτιάξανε 9, έγιναν 4 προτάσεις γάμου, συνελήφθησαν 12 μωρά για διατάραξη κοινής ειρήνης, πήραν κλήση για παρκάρισμα 13 άτομα, κόλλησαν κόβιντ 4, χάθηκε μια εσάρπα και βρέθηκε ένα κινητό το οποίο παραδόθηκε στον άνθρωπο που ανήκε.

Γραμμεντίνος Σάμερ Εντίσιον! Δεν πρέπει να το χάσεις!

Παίζουν οι μουσικοί Χρήστος Καλκάνης στο κλαρινέτο και στα πλήκτρα, Χάρης Παρασκευάς στο μπάσο, Νίκος Αρβανίτης και Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, Ναταλία Κοκώση στα κρουστά και ιρλανδική φλογέρα, Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα και Ελένη Ποζατζίδου στα φωνητικά. Τον ήχο επιμελείται ο Μάνος Στάγιας. Φωτογράφηση και επιμέλεια αφίσας ο Θωμάς Αρσένης.

Πρωταγωνιστεί στα video teasers της συναυλίας ο Μιχάλης Σαράντης, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρήστος Δούρος ενώ το μοντάζ η Ζήνα Παπαδοπούλου

Opening act: Η μπάντα του Γραμμένου χωρίς τον Γραμμένο
Special guest: Ο Ξάδερφος
Παραγωγή: Imagine Art & Wild Rose


Πληροφορίες:

Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη
Τοποθεσία: Τεχνόπολη (Πειραιώς 100 & Βουτάδων, Γκάζι, Αθήνα)
Ημερομηνία: Τρίτη 2 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια προπώλησης: 12€
Προπώληση εισιτηρίων: more.com
Δες και αυτό!