Ο Σουηδός τραγουδιστής που έχει κλέψει τις καρδιές όλων παγκοσμίως

0
1589
Μετά το δημοφιλές συγκινητικό βίντεο με το coming out στους γονείς του και μετά την πρωταγωνιστική του εμφάνιση στη σουηδική τηλεοπτική σειρά διαγωνισμού χορού Let’s Dance, δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι ο Andreas Wijk κλέβει τις καρδιές όλων παντού.

Ο 30χρονος Σουηδός τραγουδιστής αγαπάει να μένει απασχολημένος όσο μπορεί. Όπως διαβάζουμε στο Queerty*, έχει περπατήσει στην παρέλαση υπερηφάνειας της Στοκχόλμης και έχει παρευρεθεί στο Swedish Gay Gala, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρόβες για τη θεατρική εκδοχή του Moulin Rouge στη Στοκχόλμη, ακολουθώντας τον Ewan McGregor στην ταινία στο ρόλο του Christian.

Ο Wijk έχει αποκτήσει πάνω από 180.000 ακολούθους στο Instagram, εξαιτίας της πρόσφατης κυκλοφορίας του single του «If I was gay». Ένα μέρος του συγκεκριμένου τραγουδιού είχε εμφανιστεί πρόσφατα, όταν ο Wijk  έπαιξε το κομμάτι για τη μαμά και τον μπαμπά του, επιβεβαιώνοντας τη σεξουαλικότητά του τόσο στους γονείς του όσο και στους πάνω από 200.000 ανθρώπους που έκαναν like στην ανάρτηση.

Στο τραγούδι ο Wijk μιλάει για το που θα μπορούσε να ταιριάξει αν ήταν γκέι, καθώς και για τη λαχτάρα του να βιώσει τον αληθινό ρομαντισμό χωρίς κριτική. Λέει «δεν έχω φιλήσει ποτέ ένα αγόρι / προσπαθώ συνεχώς να ταιριάξω / κανένας από αυτούς δεν μιλάει για το τι νιώθω».

Είναι σίγουρο ότι πολλά αγόρια θα ήθελαν να είναι το πρώτο φιλί του Andreas, ειδικά αν δούμε τις καυτές φωτογραφίες του στο Instagram. Αν δεν τις έχεις ήδη δει (που σίγουρα θα το κάνεις μετά από αυτό το sneak peak), δες παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες.