Ο Ricky Martin ζει το όνειρο… μετά τον χωρισμό του

14/07/2023
από
Λένε ότι η ζωή είναι καλύτερη σε ένα σκάφος και ο Ricky Martin φαίνεται να συμφωνεί.

Μόλις λίγες ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι αυτός και ο σύζυγός του Jwan Yosef τερματίζουν τον γάμο τους μετά από έξι χρόνια, ο σούπερ σταρ της ποπ έφυγε από το σπίτι του πρώην ζευγαριού στο Λος Άντζελες, στο πολυτελές περιβάλλον της Γαλλικής Ριβιέρας.

Ο Martin μοιράστηκε ένα βίντεο που απολαμβάνει τον ήλιο σε ένα γιοτ στη Μεσόγειο. Ο 51χρονος γαντζώθηκε από την μια πλευρά του σκάφους, ενώ τον πλαισίωναν οι αξιολάτρευτοι 14χρονοι δίδυμοι γιοι του, Matteo και Valentino. Ο ίδιος έγραψε “Bonding time w the twins, before the show tonight”.

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια του πρώην σταρ των Menudo δεν είναι μόνο ευχαρίστηση, καθώς πρόκειται επίσης να ξεκινήσει μια σειρά από συναυλίες με τη συνοδεία συμφωνικών ορχηστρών.

Ο Martin πρόκειται να ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες του μαζί με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μόντε Κάρλο στο φημισμένο Salle des Étoiles στο Μονακό το βράδυ της Τρίτης. Ο Γάλλος συνθέτης Yvan Cassar θα διευθύνει 45 κλασικούς μουσικούς καθώς ο Πορτορικανός τραγουδιστής θα ερμηνεύει τα “She Bangs”, “Maria”, “The Cup of Life”, “Shake Your Bon Bon” και, φυσικά, το “Livin’ La Vida Loca”.

Η περιοδεία Symphonic του Martin θα συνεχιστεί αργότερα αυτό το μήνα στην Ισπανία και την Αλβανία, προτού κατευθυνθεί στο Μεξικό το Σεπτέμβριο. Ο νικητής του Grammy είναι απασχολημένος από τότε που σήμανε συναγερμός σε όλο τον κόσμο με την είδηση της διάλυσης του γάμου του με τον Σύρο-Σουηδό καλλιτέχνη σύζυγό του την περασμένη εβδομάδα.

Σε μια κοινή δήλωση που μοιράστηκαν στις 6 Ιουλίου, ο Martin και ο Yosef δήλωσαν ότι “αποφάσισαν να τερματίσουν το γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας – διατηρώντας και τιμώντας αυτό που ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια”.

Το δίδυμο γνωρίστηκε το 2015 και αρραβωνιάστηκε ένα χρόνο αργότερα. Τον Ιανουάριο του 2018, ο Martin αποκάλυψε ότι παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται δύο παιδιά, την Lucia, 4 ετών, και τον Renn, 3 ετών. Ο Martin καλωσόρισε τον Matteo και τον Valentino πριν γνωρίσει τον Yosef και θα συνεχίσει να τα μεγαλώνει ως μονογονέας.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή του People, ο Martin ζητά την από κοινού φυσική και νομική επιμέλεια της Lucia και του Renn και σκοπεύει να καταβάλει στον Yosef συζυγική διατροφή και τα νομικά του έξοδα.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Ellen DeGeneres Show το 2018, ο Martin δήλωσε ότι είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά η αίτηση διαζυγίου σημειώνει ότι το ζευγάρι “δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και έκταση των περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων της χωριστής περιουσίας του κάθε μέρους”.

Ενώ η αίτηση διαζυγίου αναφέρει επίσης τις “αγεφύρωτες διαφορές” ως τον λόγο του χωρισμού, ορισμένα μέσα ισχυρίζονται ότι ένα τρίτο μέρος εμπλέκεται με τον χωρισμό.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, το διαζύγιο του Martin και του Yosef φαίνεται να είναι φιλικό, καθώς ολοκλήρωσαν την κοινή τους δήλωση λέγοντας: “Είμαστε ενωμένοι στην καλλιέργεια αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας”.
Δες και αυτό!