Ο Ricky Martin είπε ότι το διαζύγιο του δεν είναι μια πρόσφατη απόφαση

07/08/2023
από
Ο Ricky Martin μίλησε για το διαζύγιό του από τον Jwan Yosef μετά από έξι χρόνια γάμου, και παραδέχτηκε ότι η επιλογή του ζευγαριού να χωρίσει δεν είναι «πρόσφατη απόφαση» και χρονολογείται «πριν από την πανδημία».

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι ο ίδιος και ο Σουηδό-Σύριος καλλιτέχνης Yosef αποφάσισαν να τερματίσουν τον γάμο τους, αλλά ότι θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν από κοινού τα παιδιά τους.

Ένα μήνα αργότερα, ο Martin μίλησε για την απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει, λέγοντας σε δημοσιογράφο του Telemundo ότι το πρώην ζευγάρι είχε «ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους» και πριν από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η δήλωσή τους τον περασμένο μήνα.

«Ο Jwan και εγώ θα είμαστε πάντα οικογένεια. Έχουμε δύο παιδιά που θα μεγαλώσουμε μαζί και αυτή δεν είναι μια πρόσφατη απόφαση», δήλωσε ο 51χρονος.

«Σχεδιάζαμε το διαζύγιο και την κατάσταση μετά από αυτό, εδώ και πολύ καιρό, πριν από την πανδημία».

Ο Ricky Martin και ο Jwan Yosef έχουν δύο παιδιά μαζί, καθώς και τους δίδυμους έφηβους γιους του Martin.

Ο Ricky Martin εξήγησε επίσης ότι η σχέση του με τον Yosef ήταν «καλύτερη από ποτέ» μετά τον χωρισμό τους.

«Κοιτάμε ο ένας τα μάτια του άλλου και χαμογελάμε, αγκαλιαζόμαστε, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί», είπε ο σταρ.

Εν μέσω του χωρισμού, ο Martin είπε ότι αυτός και ο Yosef κρατούσαν τις διαφωνίες μακριά από τα παιδιά τους, τα οποία κατά συνέπεια σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν για το διαζύγιο.

Ο Martin και ο Yosef καλωσόρισαν την κόρη τους, Lucia, το 2018 και τον γιο τους, Renn, το 2019. Ο Martin είναι επίσης πατέρας των διδύμων Matteo και Valentino, τους οποίους έκανε το 2008 μέσω παρένθετης μητέρας.

«Όταν τους το είπαμε, εκείνα με ρώτησαν αν είμαι ευτυχισμένος και ότι δεν χρειάζεται να χωρίσουμε για εκείνα», είπε ο Martin για την αντίδραση των διδύμων.

Ο Martin δήλωσε ότι η διαδικασία του διαζυγίου ήταν «πιο εύκολη από ό,τι νομίζαμε» και αντιμετωπίστηκε με «υπομονή και ηρεμία».

Αστειεύτηκε λέγοντας: «Ήταν υπέροχα. Είπα μάλιστα στον Jwan ότι πρέπει να γράψουμε ένα βιβλίο για το πώς να παίρνεις διαζύγιο σωστά. Στην πραγματικότητα, αν κάποιος παίρνει διαζύγιο, ας έρθει να μας μιλήσει γιατί το έχουμε ήδη κάνει πολύ καλά».

Ο Ricky Martin είπε ότι είναι ανοιχτός σε μια σχέση στο μέλλον

Όσον αφορά το μέλλον, ο Ricky Martin δήλωσε ότι ενώ πιστεύει στην αγάπη, θέλει να δώσει προτεραιότητα στο να περνάει απλά «καλά» προς το παρόν.

«Ήμουν επτά ή οκτώ χρόνια με τον Jwan. Θέλω να περνάω καλά, θέλω να απολαμβάνω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε μια άλλη σχέση», είπε.

«Δεν μιλάω για το άμεσο μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε μια σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί με ένα πρωινό φιλί».

Ο τραγουδιστής έκανε δημόσιο coming out το 2010 μετά από χρόνια εικασιών σχετικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα.
Δες και αυτό!