Ο πρωτοπόρος παλαιστής Jack Andrews έκανε coming out ως γκέι

03/06/2021
από
Jack Andrews
Jack Andrews

Ο επαγγελματίας παλαιστής Jack Andrews έκανε δημόσια coming out ως γκέι με μία ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Andrews έκανε την ανακοίνωση στο Twitter την περασμένη Τετάρτη (26 Μαΐου 2021), ενημερώνοντας, ότι έχει ήδη κάνει coming out στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Έκανα coming out [ως] γκέι στο Facebook, Twitter άργησες», έγραψε.

Ο παλαιστής είχε μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του, πριν μερικούς μήνες (1η Φεβρουαρίου 2021) μέσω του Facebook – ωστόσο, τα νέα δεν είχαν διαδοθεί.

Στην ανάρτηση στο Facebook, ο Andrews αναφέρθηκε στα ΛΟΑΤ+ άτομα ως «φύλακες» (gatekeepers) από τη φυλή Dagara, μια γηγενής αφρικανική ομάδα.

Ο Jack Andrews είπε ότι στέκεται «στο χείλος της γραμμής των φύλων»

«Είμαι gatekeeper, φέρνω ισορροπία σε αυτήν τη δύναμη της γης (Αν δεν ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ένας gatekeeper: Βρίσκονται στο χείλος της γραμμής των φύλων)», έγραψε  στο Facebook τον Φεβρουάριο. Και συνέχισε την επεξήγηση γι’ αυτά τα άτομα:

«Είναι μεσολαβητές μεταξύ των δύο φύλων. Επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει ειρήνη και ισορροπία μεταξύ γυναικών και ανδρών. Εάν τα δύο φύλα βρίσκονται σε σύγκρουση και ολόκληρο το χωριό είναι παγιδευμένο σ’ αυτό, οι gatekeepers είναι αυτοί που φέρνουν ειρήνη.»

Σε περίπτωση που κάποιος δεν καταλάβαινε τι εννοούσε, ο Andrews στη συνέχεια σχολίασε: «AKA είμαι γκέι.»

https://www.facebook.com/JackAndrews90s/posts/3660174767424306

Ο Andrews έχει πλημμυρίσει με υποστηρικτικά μηνύματα από τότε που έκανε coming out ως γκέι.

“Σ’ αγαπώ αδελφέ!” σχολίασε ένα άτομο. «Χαίρομαι που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου χωρίς εμπόδια! Συγχαρητήρια!» έγραψε ένα άλλο άτομο. Ο επαγγελματίας διαιτητής πάλης Max Recon έγραψε στο Twitter: «Είμαι περήφανος που είσαι εσύ!» Ένα άλλο άτομο του Twitter απάντησε: «Χαίρομαι τόσο πολύ που τελικά θα ζήσεις τον αληθινό, αυθεντικό εαυτό σου. Είμαι περήφανη/ος/ο για σένα, που έκανες αυτό το σημαντικό βήμα.»

Σύμφωνα με το Outsports, ο Andrews είναι γνωστός στον κόσμο της πάλης στο Ohio Valley ως επαγγελματικό ζευγάρι με τον συναθλητή του, Chris Copeland. Μαζί, το ζευγάρι είναι γνωστό ως «The Awesome Odyssey». Ο Andrews, επίσης, αγωνίζεται και σόλο.
Δες και αυτό!