Ο (ομοφοβικός) Σαμαράς σχολιάζει τις δηλώσεις περί αποχής του πρωθυπουργού

12/01/2024
από
Για την ισότητα στον γάμο μίλησε και ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος και στη δήλωση του πρωθυπουργού σχετικά με την αποχή των διαφωνούντων βουλευτών.

Αν και έχει εκφράσει πάρα πολλές φορές τις εξαιρετικά ομοφοβικές και κακοποιητικές του θέσεις γύρω από το ζήτημα αυτό, ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε τώρα ότι θα τοποθετηθεί «όταν έρθει η ώρα στη Βουλή».

«Στην συντριπτική της πλειονότητα η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή», ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας.

Παράλληλα, ο βουλευτής άφησε αιχμές για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη δήλωσή του σχετικά με την αποχή, παίρνοντας έτσι απόσταση από αυτήν τη θέση.

Συγκεκριμένα είπε: «Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».
Δες και αυτό!