Για «ρατσισμό» κατηγορεί  ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ. Αφορμή στάθηκε η κίνηση του Μπετέλ να ευχαριστήσει στη Σύνοδο Κορυφής τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την απόφαση του να μην κάνει τον Νικολόπουλο υπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο ο Νικολόπουλος είχε τουιτάρει ένα αισχρό και ρατσιστικό tweet με αφορμή ένα προσωπικό γεγονός του Λουξεμβούργιου Πρωθυπουργού. «Από την Ευρώπη των εθνών-κρατών,στην Ευρώπη των… πουστ@@ιών!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του», έγραψε στο Twitter.

Τώρα ο Νικολόπουλος κάνει λόγο για «ιδιότυπο ρατσισμό», λέγοντας ότι όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποιος που έχει «έναν άλλο σεξουαλικό προσανατολισμό, δεν μπορεί να αποκλείεται κάποιος που μάλιστα είναι πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!