«Ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε να επιτεθεί στον 8χρονο γιο μου»

0
750

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ ισχυρίστηκε ότι ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε να επιτεθεί στον 8χρονο γιο της.

Η 34χρονη ηθοποιός του Westworld, κατηγόρησε τον Μάνσον τον Φεβρουάριο για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, βιασμό και επίθεση.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον Απρίλιο, τα οποία έλαβε η Daily Mail, υποστηρίζουν ότι ο Μάνσον, γνωστός εκτός σκηνής ως Brian Warner, απείλησε τις οικογένειες των γυναικών που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση.

Σε μια δήλωσή της στο δικαστήριο τον περασμένο Μάρτιο, η Γουντ είπε ότι η 52χρονος έβαλε στόχο τον γιο της, Τζακ. «Πήρα την απειλή του πολύ σοβαρά», είπε.

Η απειλή του ανάγκασε τη Γουντ να εγκαταστήσει αλεξίσφαιρα γυάλινα παράθυρα, μία πόρτα και έναν φράχτη ασφαλείας γύρω από το σπίτι της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

«Έψαχνα για σκύλους επίθεσης και φρουρούς ασφαλείας», είπε στον δικαστή, προσθέτοντας ότι έκτοτε από φόβο μετακόμισε στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Περιέγραψε τον Μάνσον, ως έναν άνθρωπο που σχεδόν σίγουρα θα επιδιώξει «αντίποινα». Ήταν μαζί του από το 2006 έως το 2010.

«Μόλις πρόσφατα έμαθα ότι [ο Μάνσον] ενεπλάκη σε εμπορία ανθρώπων και σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων σε μεγάλη κλίμακα», είπε στο δικαστήριο, έχοντας δημοσιοποιήσει τις κατηγορίες της εναντίον του Μάνσον τον προηγούμενο μήνα.

«Αυτές οι νέες εξελίξεις, σε συνδυασμό με την εκκρεμή ποινική έρευνα, με κάνουν να ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες».

«Έχω υποστεί σοβαρό, σωματικό και συναισθηματικό τραύμα στα χέρια του και φοβάμαι ότι θα επιδιώξει αντίποινα εναντίον μου επειδή κατέθεσα.

Από την εμπειρία μου, ο φερόμενος ως δράστης είναι πολύ εκδικητικός και πάντα ξεκαθάριζε ότι θα καταστρέψει τη ζωή μου».

Τουλάχιστον 15 γυναίκες κατηγόρησαν τον Μάνσον για κακοποιητική συμπεριφορά, με ένα από τα θύματα να ισχυρίζεται ότι ηχογράφησε τον μουσικό να λέει ότι είχε τραβήξει φωτογραφίες των παιδιών της.