Ο Luke Evans γυρίζει σελίδα. Αφού χώρισε με τον πρώην φίλο του Rafael Olarra πριν από δύο χρόνια, ο Evans εθεάθη τώρα με έναν νέο άντρα στην παραλία. Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, το Hollywood Life δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Evans και τον Fran Tomas.

Luke Evans, Fran Tomas Photo: Elkin Cabarcas/MEGA
Ο Luke Evans με μωβ speedo στην παραλία με τον Fran Tomas, Photo: Elkin Cabarcas/MEGA

Ο υποτιθέμενος νέος σύντροφος του Evans, ο Fran Tomas, είναι γραφίστας από την Ισπανία. Το ζευγάρι μάλλον έχει σχέση εδώ και μερικούς μήνες, σύμφωνα με τα social media, όπου και ανεβάζουν εδώ και λίγο καιρό διάφορες κοινές αναρτήσεις.

Το προφίλ του Tomas στο Instagram – @frantomasr – περιλαμβάνει επίσης μερικές φωτογραφίες του Evans που δεν είχαν κοινοποιηθεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του ηθοποιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FRAN TOMAS (@frantomasr)

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχουν κυκλοφορήσει εικασίες ότι ο Evans βγαίνει με τον Tomas, ωστόσο, είναι πιθανό να κρατά τα πράγματα κρυφά προς το παρόν, δεδομένου ότι ο τελευταίος χωρισμός του δημοσιοποιήθηκε ευρέως στον Τύπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FRAN TOMAS (@frantomasr)

Πρόσφατα, ο Evans έχει εμφανιστεί σε ταινίες, όπως το «Nine Perfect Strangers», το «Crossing Swords» και το «Crisis». Το 2022, πρόκειται να εμφανιστεί στη μεταφορά της Disney+ του Πινόκιο και ως Ebenezer Scrooge στο «Scrooge: A Christmas Carol». Ακόμη, θα δώσει τη φωνή του στον Bambi στο «Echo 3» και θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Γκαστόν στην τηλεοπτική σειρά «Beauty & the Beast.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Evans (@thereallukeevans)