“Είμαι τρανς έγκυος άνδρας και υπάρχω. Ό,τι και να πει κανείς, είμαι κυριολεκτικά ζωντανή απόδειξη” δήλωσε στο Glamour UK.

Ο 27χρονος, Λόγκαν Μπράουν, που είναι ζευγάρι με τον drag artist Bailey J. Mills, καταγράφει την εγκυμοσύνη του μέσω των social media. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τη Nova Mills Brown τον Μάιο.

Ενώ στο σύνολό τους οι θαυμαστές μοιράζονται την υποστήριξή τους, το ζευγάρι έχει υποστεί φρικτή κακοποίηση στο διαδίκτυο.

Μιλώντας καθώς εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του Glamour UK, ο Μπράουν είπε:

«Είμαι περήφανος που είμαι τρανς!»

Ο Μπράουν μπόρεσε να σταθεί σταθερός ενάντια στην κακοποίηση, εν μέρει χάρη στην αγάπη της LGBTQ κοινότητας και των συμμάχων.

«Και στο τέλος της ημέρας, είμαι τρανς έγκυος και υπάρχω. Ό,τι και να πει κανείς, είμαι κυριολεκτικά ζωντανή απόδειξη».

Ο Μπράουν είπε, επίσης, ότι προσπαθεί να παραμείνει θετικός στον απόηχο της εκτεταμένης τρανσφοβίας στα μέσα ενημέρωσης και στον δημόσιο λόγο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LoGaN (@loganecbrown)

«Νομίζω ότι αυτό που με κάνει να νιώθω δύναμη ως τρανς άντρας είναι ότι όποιος και να πω ότι είμαι είμαι ακριβώς αυτός που είμαι. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να μου το πάρει αυτό. Τώρα, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί για να ξέρει ότι μπορεί να είναι αυθεντικά ο εαυτός της/του και να αγαπά όποιο άτομο θέλει, αυτό είναι πραγματικά δυνατό για μένα.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bailey j mills (@baileyjmills99)

Και πρόσθεσε: «Είναι φρικτό να περνάς όσα πέρασα, αλλά τα πράγματα που έχω περάσει για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα, απλώς με έκαναν να εκτιμώ απόλυτα τη ζωή πολύ περισσότερο. Η ζωή είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν πριν. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ψηφιακό τεύχος Ιουνίου του GLAMOR UK εδώ