Ο Λευκός Βασιλιάς… έρχεται για να μας καθηλώσει

03/07/2024
από
Το νέο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς φαινόμενο με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Αντόνια Σκοτ που έχει καθηλώσει περισσότερους από 3.000.000 αναγνώστες και έχει μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά από το Amazon Prime. Από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ. ΠΑΙΖΟΥΜΕ;

Κέρδισε δύο αντίτυπα του βιβλίου:  Διαγωνισμός

Όταν η Αντόνια Σκοτ λαμβάνει αυτό το μήνυμα, ξέρει πολύ καλά ποιος της το έστειλε. Ξέρει επίσης ότι σε αυτό το παιχνίδι είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει. Στην Αντόνια Σκοτ όμως ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.

Μετά από πολύ καιρό, η πραγματικότητα την προλαβαίνει. Η Αντόνια είναι εξπέρ στο να εξαπατάει τον εαυτό της, όμως τώρα της είναι ξεκάθαρο ότι αν χάσει αυτή τη μάχη, θα τα έχει χάσει όλα.

«Η βασίλισσα είναι η πιο ισχυρή φιγούρα στο ταμπλό», λέει ο Λευκός Βασιλιάς. «Αλλά όσο δυνατό κι αν είναι ένα κομμάτι σκακιού, δεν πρέπει να ξεχνάει ότι υπάρχει πάντα ένα χέρι που το κινεί».

«Αυτό θα το δούμε» απαντά η Αντόνια.

TΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Λίγα λόγια τον συγγραφέα

O Χουάν Γκόμεθ-Χουράδο γεννήθηκε το 1977 στη Μαδρίτη. Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας πολλών μυθιστορημάτων που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και μεταφράστηκαν σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες. Τα βιβλία της σειράς Αντόνια Σκοτ θεωρούνται φαινόμενο στην ιστορία των ευπώλητων θρίλερ στην Ισπανία κι έχουν καθιερώσει τον συγγραφέα ως έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς διεθνώς. Το πρώτο βιβλίο της σειράς Κόκκινη Βασίλισσα μεταφέρθηκε σε μια σειρά επεισοδίων στη μικρή οθόνη από το Amazon Prime. Συνεργάζεται με πολλές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ είναι συνδημιουργός των podcast Todopoderosos και Aquí hay dragones.

Πληροφορίες βιβλίου

Κατηγορία: Θρίλερ
Μετάφραση: Αγγελική Βασιλάκου
Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Δες και αυτό!