Η καλλιτεχνική δημιουργία δεν έχει όρια, ενώ αρκετές φορές δεν έχει και λογική.

Ο Βrian Kaminski είναι ένας φωτογράφος που έχει βάλει ως στόχο να αποτυπώνει με την κάμερα του στιγμές ανδρών που μένουν σε μοτέλ, “περιμένοντας κατι να συμβεί¨.

Με ύφος noir (o ίδιος το λέει όχι εμείς) και με τη σεξουαλική ένταση σε πρώτο πλάνο, ο Kaminski δημιουργεί ένα ενδιαφέρον πορτοφόλιο!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!