Το αστέρι του «High School Musical», Joshua Bassett, είπε στα άτομα που τον ακολουθούν στα social media «αγαπάτε το άτομο που αγαπάτε χωρίς ντροπή» αφού έκανε coming out νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Joshua Bassett
Joshua Bassett

Ο Joshua Bassett, ο οποίος παίζει τον Ricky Owens στο «High School Musical: The Musical: The Series», έδωσε συνέντευξη στο Clevver News στο YouTube, τη Δευτέρα (10 Μαΐου).

Για τον Harry Styles σχολίασε: «Είναι απλά cool. Ποιος δεν πιστεύει ότι ο Harry Styles είναι cool; Επίσης, είναι καυτός, δε νομίζεις;”

Στη συνέχεια φώναζε: «Υποθέτω ότι και αυτό είναι και το βίντεο του coming out μου».

Η συνέντευξη πυροδότησε μια τεράστια συζήτηση για τη σεξουαλικότητά του. Ενώ κάποιοι το είδαν ως έναν περιστασιακό, χαρακτηριστικό της νέας γενιάς Generation Z, άλλοι ήταν περισσότερο επιφυλακτικοί και υπέθεσαν ότι θα μπορούσε να αστειεύτηκε.

Απαντώντας στις εικασίες, λοιπόν, ο Joshua Bassett ανέβασε ένα σύντομο βίντεο στο Instagram την Τρίτη (11 Μαΐου), όπου είπε ένα τραγούδι και μίλησε για τη σεξουαλικότητά του στη λεζάντα.

«Σε ολόκληρη τη ζωή μου οι άνθρωποι μου λένε για τη σεξουαλικότητά μου», έγραψε.

«Οι άνθρωποι με έχουν κάνει να νιώσω ντροπή για πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζουν τίποτα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όσα άτομα από εσάς υποστηρίζετε την αγάπη και την αποδοχή.

«Η τοξικότητα, το μίσος και η αρνητικότητα λένε λιγότερα για το θέμα, αλλά λένε πολύ περισσότερα για όσους ανθρώπους τα διαδίδουν.

«Είναι 2021. Είμαστε η γενιά της αγάπης και της ανάπτυξης, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ενεργούμε έτσι. Είτε με αγαπάς, είτε με μισείς, είτε με καταριέσαι στο πυρ το εξώτερον, σ’ αγαπώ το ίδιο.

«Αγαπάτε όποιο άτομο αγαπάτε χωρίς ντροπή. Είναι εντάξει να προσπαθείς ακόμη να καταλαβαίνεις το ποιος είσαι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να αφήνετε την άγνοια και το μίσος να κερδίσουν.

«Διαλέγω την αγάπη.»

Ο Joshua Basset επαινέθηκε από τα άτομα που τον ακολουθούν για την ειλικρίνειά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joshua Bassett (@joshuatbassett)