Ο τραγουδιστής, Jonathan Knight, μίλησε στους Lance Bass και Joey Fatone για τις πιέσεις που του ασκήθηκαν να κρατήσει μυστική τη σεξουαλικότητά του.

Όσοι από εμάς βλέπουμε τον Jonathan Knight των New Kids on the Block να ζει την καλύτερη φάση της ζωής του δίπλα στον μακροχρόνια σύντροφό του Harley Rodriguez αυτές τις μέρες μπορεί να ξεχάσουμε την εποχή που αναγκάστηκε να κρατήσει μυστική τη σεξουαλικότητά του.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast του Frosted Tips with Lance Bass, ο Knight μίλησε στους Bass και Fatone για τις πιέσεις που ένιωθε στα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος.

«Ο μάνατζέρ μου ήξερε ότι είμαι γκέι», είπε, αν και σημείωσε, επίσης, ότι ένιωθε ότι ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το μοιραστεί εκείνη τη στιγμή.

Όταν ο Bass ρώτησε αν είχε πει στον Knight να το κρατήσει κρυφό, είπε, «Ο μάνατζέρ μου πράγματι μου το ζήτησε. Με τράβηξε στην άκρη και μου είπε: «Αν το μάθει κανείς, η καριέρα σου τελείωσε. Η καριέρα των New Kids έχει τελειώσει. Η καριέρα μου τελείωσε.» Ήταν τόση η πίεση.»

Ο Knight συνέχισε λέγοντας ότι το άγχος όλο και αυξανόταν μέχρι που τον έκανε να νιώθει ότι είχε πάθει νευρικό κλονισμό.

Επιπλέον, δεν ήταν καν επιλογή του Knight να μάθει ο κόσμος ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ένας φίλος του εκείνη την εποχή πούλησε φωτογραφίες του ζευγαριού στο National Enquirer. Ακόμη και μετά από αυτό, ο Knight δεν ήθελε ποτέ να κάνει μια «επίσημη ανακοίνωση» σχετικά με τη σεξουαλικότητά του.

«Δεν ήθελα», είπε. «Απλώς ζούσα τη ζωή μου… Δεν ήταν κάτι που έκρυβα. Αλλά, τότε ήταν τύπου, «Όχι, πρέπει να κάνεις μια δήλωση. Πρέπει να καθαρίσεις τον αέρα.» Και όλη αυτή η διαδικασία ήταν φρικτή».

Με τις διασημότητες να περνούν πολύ πιο εύκολα αυτές τις μέρες και η κοινωνία να γίνεται πιο αποδεκτή, ο Knight γιόρτασε το πού έχουμε φτάσει πια σήμερα.