Ο Joaquin Phoenix θα πρωταγωνιστήσει σε νέα γκέι ταινία εποχής

0
183
Ετοιμαστείτε για τη νέα γκέι ταινία εποχής του Todd Haynes, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο αγαπημένος ηθοποιός Joaquin Phoenix.

Η ταινία που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930 θα αφηγείται «μια ιστορία αγάπης μεταξύ ανδρών», μια σκέψη που ο Phoenix μετέφερε στον Haynes. Και ειλικρινά, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε.

Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα την αποκαλεί ήδη την cis γκέι ανδρική μετενσάρκωση του Carol.

Είναι όμως η ταινία η πρώτη γκέι ερμηνεία του Φοίνιξ; Όχι σε καμία περίπτωση.

Τι ήταν το The Master του 2012 αν όχι μια βαθιά ομοερωτική ιστορία αγάπης μεταξύ του Phoenix και του Philip Seymour Hoffman;

Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις άλλες εξαιρετικά ομοερωτικές εμφανίσεις του στα To Die For και The Immigrant, όπου υποδύεται χαρακτήρες που λατρεύουν εικονικές γυναίκες. Και ειλικρινά, αν δεν βλέπετε το Her ως μια κουήρ ταινία, δεν ξέρω τι να σας πω για να σας πείσω.

Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια βαθύτερη βουτιά στην κουήρ σκηνή από ό,τι έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από τον εκλεκτικό πρωταγωνιστή του Joker: Folie à Deux.

Κάποιοι θαυμαστές θυμούνται ακόμη και την εποχή που παραλίγο να γυρίσουν το Brokeback Mountain με πρωταγωνιστές τον Phoenix και τον Josh Harnett ως Jack Twist και Ennis Del Mar.