Ο Jake Borelli του Grey’s Anatomy φέρεται να αποχωρεί μετά από επτά σεζόν

15/05/2024
από
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος κουήρ γιατρός του Grey’s Anatomy, Levi Schmitt, τον οποίο υποδύεται ο Jake Borelli, θα αποχωρήσει από τη σειρά.

Ο Borelli, που υποδύεται τον Dr. Levi Schmitt, έκανε αίσθηση αφού ο χαρακτήρας του σηματοδότησε το πρώτο γκέι ειδύλλιο στη σειρά με τον συνάδελφό του Alex Landi, που υποδύεται τον χαρακτήρα του Dr. Nico Kim.

Το Deadline ανέφερε ότι ο Borelli διαπραγματεύεται την επιστροφή του ως ο πολυαγαπημένος Chief Resident για να ολοκληρώσει την ιστορία του χαρακτήρα του.

Το πρακτορείο ισχυρίστηκε ότι το ιατρικό δράμα, που δημιούργησε η Shona Rhimes, αντιμετωπίζει περικοπές στον προϋπολογισμό, γεγονός που θα μπορούσε να δει λιγότερους ηθοποιούς της σειράς να εμφανίζονται στην οθόνη ή να αποχωρούν από τη σειρά συνολικά. Το spin-off της σειράς Station 19 επίσης ακυρώθηκε πρόσφατα.

Στην τελευταία σεζόν, ο χαρακτήρας του Borelli συναντά τον πρώην φίλο του Nico σε μια αμήχανη επανασύνδεση, αφού ανακαλύπτει ότι έχει νέα σχέση και περιμένει παιδί μέσω παρένθετης κύησης.

Αυτή η συνάντηση ήταν αρκετή για να παρακινήσει τον Levi να κυνηγήσει επιτέλους τα δικά του όνειρα, συμπεριλαμβανομένης τελικά της αίτησης για εξειδίκευση στην παιδοχειρουργική μετά από ενθάρρυνση της καλύτερης φίλης του Dr. Jo Wilson (Camilla Luddington).

Στην ιστορία της σειράς ο Borelli αφηγείται κάποιες από τις εμπειρίες που έχει και ο ίδιος ζήσει. Ο ηθοποιός έκανε δημόσιο coming out ως γκέι το 2018, λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου με τον Levi και τον Nico να φιλιούνται για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

«Ως γκέι και ο ίδιος, το αποψινό επεισόδιο ήταν τόσο ξεχωριστό για μένα», έγραψε τότε ο σταρ στο Instagram.

«Αυτό είναι ακριβώς το είδος της ιστορίας που λαχταρούσα ως ένα νεαρό γκέι παιδί που μεγάλωνε στο Οχάιο, και μου τρελαίνει το μυαλό το γεγονός ότι είμαι σε θέση να δώσω ζωή στον Dr. Levi Schmitt, καθώς αρχίζει να παλεύει με τη δική του σεξουαλικότητα αυτή τη σεζόν στο Grey’s Anatomy.

«Η ευαλωτότητα και το θάρρος του με εμπνέουν κάθε μέρα και ελπίζω ότι μπορεί να κάνει το ίδιο για εσάς», κατέληξε.

Η 20η σεζόν του Grey’s Anatomy προβάλλεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ από το ABC και είναι διαθέσιμη για streaming στο Disney+ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Δες και αυτό!