Ο Ιάσονας Μανδηλάς για τις δυσκολίες μετά το coming out

347
Στα πλαίσια της εκπομπής Breakfast@Star, ο Ιάσονας Μανδηλάς έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Ο καλλιτέχνης μίλησε για το πρώτο του φιλί, αλλά και για το πώς βίωσε το coming out του και την μετέπειτα ομοφοβία του κόσμου.

«Θυμάσαι το πρώτο σου φιλί;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Νομίζω ένα από τα πρώτα φιλιά ήταν με την παιδική μου φίλη την Έλια. Και μετά θυμάμαι το πρώτο φιλί με αγόρι βέβαια, με τον Κώστα. Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν στον Γαλησσά προς το σπίτι μου εκεί που σκάει το κύμα», απάντησε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν στις ερωτήσεις που είχε κληθεί να απαντήσει πριν κάνει το coming out, και που αφορούσαν το τι προσέχει σε μια γυναίκα.

Ο ίδιος είπε: «Πω, πω, πω! Είναι και σε περιοδικό και την έχω αυτή την απάντηση! Δεν ντρεπόμουν; Δεν ντρεπόμουν όταν απαντούσα; Αλλά ήταν η πρώτη χρονιά που ήμουν στους συμμαθητές οπότε ήταν οι πρώτες συνεντεύξεις, και δεν ήξερα ότι θα υπάρξουν άλλες τόσες».

Ωστόσο, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε και για την περίοδο που έκανε coming out, λέγοντας ότι όταν το είχε πει πρώτη φορά στην κολλητή του ήταν δύσκολα.

Να θυμίσουμε ότι το δημόσιο coming out του το είχε κάνει το 2021 στην εκπομπή «Love it».

Συνεχίζοντας, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχε δεχτεί περίεργα βλέμματα στο δρόμο, με τον Ιάσονα Μανδηλά να απαντάει: «Νομίζω ήταν μετά το coming out μου που προσπάθησα και εγώ λίγο να πω έλα πιάσε λίγο το αγόρι σου χέρι – χέρι. Εκεί όμως, την πρώτη φορά, που έπεσαν τα πρώτα βλέμματα, λες… μήπως να το αφήσω; Συνέβη και αυτό στο μετρό, όταν μου έχωσαν μια μπουνιά που ποσώς με ενδιαφέρει και οκει. Το θέμα είναι ότι λες γιατί να το περνάει ο όποιος άνθρωπος αυτό; Εκεί είναι και το γαμώτο! Δεν μπορώ να θυσιάσω τη ζωή μου γιατί ο άλλος είναι, μετά συγχωρήσεως, στόκος»

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.