Ο Hunter Doohan έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά του Netflix «Wednesday», στην οποία υποδύεται τον Tyler Galpin (το ερωτικό ενδιαφέρον της Wednesday Addams).

O 28χρονος ηθοποιός είναι παντρεμένος με τον κινηματογραφικό παραγωγό Fielder Jewett. Το ζευγάρι παντρεύτηκε φέτος και ο συμπρωταγωνιστής του στο «Your Honor», Bryan Cranston, έκανε την τελετή.

«Γνωριστήκαμε το 2015 Στο Tinder και μετά αρραβωνιαστήκαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας», ανέφερε ο Doohan σε ένα podcast.

«Είναι μεγάλο φυτό. Πάντα διαβάζει και βλέπει πράγματα. Θα πάμε σε νύχτες trivia και κάθομαι εκεί και χαμογελάω και τον βλέπω να κερδίζει το παιχνίδι για εμάς».

Επιπλέον, ο Doohan αποκάλυψε πως η πρώην κοπέλα του στο Λύκειο αλλά και η σειρά «Will & Grace» τον βοήθησαν να κάνει το coming out του.

«Για μένα εξαιρετικά σημαντικό ρόλο έπαιζε το ότι ανακάλυψα το «Will & Grace» στο σχολείο, το οποίο μάλιστα που το έμαθε η κοπέλα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως εξακολουθεί να κάνει παρέα με την πρώην κοπέλα του (την οποία την λένε Grace).

«Αυτή η σειρά ήταν για μένα η μεγαλύτερη έκθεση στην queer κουλτούρα εκείνη την εποχή. Και την αγάπησα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως ήμουν ακόμη στην ντουλάπα ενώ έπαιρνα τα DVD της σειρά για τα Χριστούγεννα»