Ο Γρηγορης Πετράκος παθαίνει ομοφοβία με την καμπάνια “I’m Positive”

3
1655

Μια αφίσα της καμπάνιας “I’m Positive” της Θετικής Φωνής και της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, σχετικά με την ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους που ζουν με τον ΗΙV, στάθηκε η αφορμή για τον Γρηγόρη Πετράκο να κάνει το παρακάτω ομοφοβικό σχόλιο στο Facebook.

“Αυτή η φωτογραφία με τους δύο λάγνους καραφλομουσάτους (φυσικά με tattoo στο λαιμό για να είναι in..) , καμπάνια τάχα κατά του Aids, βρισκόταν τεράστια κολλημένη σε όλο το πίσω μέρος του λεωφορείου μπροστά μου το πρωί όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο. Η μόνη ατάκα που έγραφε επάνω ήταν “i m positive”… Από αυτό, ένα παιδί που κάθεται στη στάση και τους βλέπει πρέπει να “ευαισθητοποιηθει” για το Aids? Βλέπει δύο άντρες να δίνουν φιλάκι τρυφερό και λέει i m positive… Όχι ρε εγώ δεν είμαι… Και όλα αυτά όχι σε ένα περιοδικό για μεγάλους αλλά Γιγαντοαφισα στο ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Έχω αηδιάσει με τους pollitically correct και θα ρίχνω κράξιμο στο εξής!!
Αρκετά με την αυτοδιαφήμιση σας!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Κι εμείς έχουμε αηδιάσει Γρηγόρη μου, με όλους εσάς που θεωρείτε ότι η εικόνα ενός ομόφυλου ζευγαριού που φιλιέται είναι περισσότερο επικίνδυνη από την τοξικότητα και τον ρατσισμό που κρύβουν τα λόγια σας. Απ΄αυτή κινδυνεύουν τα παιδιά κι όχι από μια αφίσα που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει για θέματα που προφανώς εσύ δεν έχεις ιδέα. 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος είναι κρυφά ομοφυλόφιλος και έκανε παιδί για κάλυψη

  2. Πραγματικα πριν το ομοφοβικό του σχόλιο δεν ήξερα την ύπαρξη του συγκεκριμενου κυρίου… Σε τι τον ενόχλησε μια αφίσα για τόσο σημαντικό σκοπό με την εκδήλωση αγάπης και στοργής μεταξύ δυο ανθρώπων? Όπως θα εξηγήσεις την εκδήλωση αγάπης και στοργής μεταξύ δυο ανθρώπων διαφορετικού φύλου, έτσι θα το εξηγήσεις στο παιδί και για ανθρώπους του ίδιου φύλου. Το παιδι καταλαβαίνει πολυ καλύτερα απο τους γονείς και αν δεν ποτιστεί απο την ομοφοβία και τον ρατσισμό θα γίνει ενας καλύτερος και πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αύριο..

  3. Ποιος στον π….ο είναι τούτος;
    Ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει; Γιατας ενδιαφέρει τι νομίζει εμας τυχαίος;

Comments are closed.