Ο Γιώργος Μακρής και ο Μιχάλης Οικονόμου υπέγραψαν σύμφωνο

19/10/2021
από
Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Μακρής, σύμφωνο

Ο Γιώργος Μακρής και ο Μιχάλης Οικονόμου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης χθες, ημέρα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Οικονόμου, αλλά και τα stories του, καταλαβαίνουμε πόσο ενθουσιασμένοι είναι οι δυο τους για το ευτυχές γεγονός, αλλά και πόσο αγαπημένοι!

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», αναφέρει ο Οικονόμου στο Instagram πλάι σε μία απίστευτη φωτογαφία των δυο τους, που ξεχυλίζει από τον ενθουσιασμό τους.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε στο Instagram και ο Γιώργος Μακρής.

O ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ, πρόσφατα μίλησε για την ευτυχία που ζει μέσα στην οικογένειά του με τον σύντροφό του Μακρή και το παιδί τους:

«Ο μικρόκοσμός μου αυτήν την περίοδο είναι ένας μικρόκοσμος ευτυχίας. Με τις δυσκολίες, το άγχος και τη ματαίωση που όλοι ζούμε, αλλά δεν μπορώ να απομονώσω τον δικό μου μικρόκοσμο από αυτό που γίνεται γύρω μας τα τελευταία δύο χρόνια. Φοβάμαι να πω ότι είμαι καλά, γιατί υπάρχει κόσμος που δεν είναι καλά, αλλά δεν είναι και αυτό σωστό.»

«Μεγαλώνουμε ένα παιδί, είμαστε μπαμπάδες του. Με το να δημοσιοποιήσουμε την υπόθεσή μας μπορούσαμε να ανοίξουμε τη συζήτηση. Δεν υπάρχει ίση αντιμετώπιση σε όλες τις οικογένειες σ’ αυτή τη χώρα. […] Στη δική μας περίπτωση έχουμε την επιμέλεια και όχι την τεκνοθεσία. Η πρώτη απόφαση ήταν πολύ αυθόρμητη, από το να μείνει ένα παιδί σε ένα ίδρυμα, ενώ εδώ υπάρχει αγάπη και ένα πιάτο φαγητό. Αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες μετά. Στη διαδικασία, στην προετοιμασία και στο περιβάλλον. Τώρα είναι όλοι πολύ χαρούμενοι. Δεν έχουμε μετανιώσει ποτέ για αυτό. Οι οικογένειες αυτές συνεχώς θα πληθαίνουν, πρέπει όλοι να τις ακούσουμε.» 

Δείτε τις υπέροχες εικόνες τους:
Δες και αυτό!