Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 17:00 συντονιστείτε μέσα από το Facebook και το YouTube του meallamatia.gr για μια live συζήτηση με τον απολαυστικό Γιώργο Καπουτζίδη.

Θέματα συζήτησης:

➥ Η διαφορετικότητα στο θέατρο και στον κινηματογράφο
➥ Ανάπηρα και ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στην τηλεόραση
➥ Συντηρητικοποίηση, αλληλοαποδοχή και ευθύνη στη σημερινή κοινωνία
➥ Ο ρόλος των δημοσίων προσώπων στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ο συντονιστής και παρουσιαστής της εκπομπής, Βαγγέλης Αυγουλάς, συζητά με τον πολυαγαπημένο ηθοποιό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παρουσιαστή τόσο για την προσωπική του πορεία όσο και για τον δημόσιο αγώνα του υπέρ της διαφορετικότητας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής μπορείτε να συμμετέχετε live με τις ερωτήσεις σας, μέσω των social media του meallamatia.gr, και παράλληλα θα μεταφέρονται τα σχόλια και οι απόψεις σας!

Η εκπομπή θα μεταδοθεί με ζωντανή διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και θα είναι διαθέσιμη σύντομα με υπότιτλους SDH, για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Η εκπομπή υλοποιείται με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD (incubator for Media Education and Development).


Με άλλα μάτια

Το meallamatia.gr, είναι η μοναδική, πλήρως προσβάσιμη για κάθε χρήστη, διαδραστική, κοινωνική πύλη ενημέρωσης στην Ελλάδα, σχεδιασμένο με όλα τα ευρωπαϊκά τεχνικά πρωτόκολλα προσβασιμότητας, ώστε να ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επισκέπτη.


INFO

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Ώρα: 17:00

Στο Facebook (κλικ εδώ για τον σύνθεσμο) και στο YouTube (κλικ εδώ για τον σύνθεσμο) του “Με άλλα μάτια”.


Γιώργος Καπουτζίδης: “Θέλω τα νέα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα να έχουν την προοπτική της οικογένειας”

Γιώργος Καπουτζίδης: «Το “βούλωσέ το” που μπορούσαν να μου πουν κάποτε δεν μπορούν να το πουν τώρα»