Ο Γιώργος Καπουτζίδης για το coming out και το ενδεχόμενο γάμου

28/02/2024
από
Σε συνέντευξη που έδωσε στο Breakfast@star, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, καθώς και για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. 

Σχετικά με το coming out και για τη χρονική στιγμή που πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τον εαυτό του, είπε: 

«Ήταν πολλές οι αφορμές. Ένας λόγος που δεν το έκανα, ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρνω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν κι όταν μου είπανε ότι είμαστε πάρα πολύ εντάξει και πες ό,τι θέλεις, μετά είχα κι εγώ το ελεύθερο. Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου, που μου είχε πει σε κάποια φάση ότι ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με τον ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός σου είναι πάρα πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός, ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος. Δεν μου άρεσε που το άκουσα, αλλά είχε δίκιο» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για το ενδεχόμενο γάμου και οικογένειας ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτός στην ιδέα, αν και είπε ότι τη δεδομένη χρονική είναι μόνος. 

«Είμαι μόνος. Ξέρω εγώ; Και βέβαια είμαι ανοιχτός γιατί όχι; Δεν σκέφτομαι ότι τώρα γίνεται και θα το κάνω. Νομίζω ότι έχει να κάνει περισσότερο με το πως είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια πιο ήσυχη ζωή εδώ, οπότε ίσως είναι και λίγο πιο δύσκολο αν με βρει μία μεγάλη αλλαγή», ανέφερε συγκεκριμένα.
Δες και αυτό!