Ο Γιάννης Κατινάκης καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας – «Αποφάσισε και να με φτύσει»

13/08/2023
από
Ο Γιάννης Κατινάκης μέσα από τον λογαριασμό του στο TikTok μίλησε για την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε.

Όπως καταγγέλλει ο γνωστός Tik Toker, βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας άρχισε να τον φτύνει λέγοντας πως πρέπει να ντρέπεται που δηλώνει γκέι.

«Δεν θα είμαι πολύ ευχάριστος αυτή τη φορά γιατί θέλω να μιλήσω για ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Βρισκόμουν σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και αποφάσισα γύρω στη 1:00-1:30 να φύγω μόνος μου, να πάρω ένα ταξί και να γυρίσω στο σπίτι μου.

Η απόσταση που είχα να διανύσω από το μαγαζί μέχρι το ταξί ήταν περίπου 10 μέτρα. Στα τρία βήματα που κάνω για να φύγω, βλέπω με την άκρη του ματιού μου έναν τύπο, πάρα πολύ θυμωμένο να με κοιτάει και να έρχεται προς το μέρος μου.

Έρχεται μπροστά μου με περίσσιο θάρρος και θράσος, και αποφάσισε πώς πρέπει να μου δηλώσει με καθόλου ευγενικό τρόπο, πόσο πολύ πρέπει να ντρέπομαι που είμαι γκέι και για να το καταλάβω ακόμη καλύτερα, αποφάσισε και να με φτύσει. Υπέροχο.

@giannis_katinakis Απογοήτευση #gianniskatinakis♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Katinakis

Δεν του δίνω καμία σημασία και στο επόμενο βήμα που κάνω, αποφάσισε να μου ξαναδηλώσει πόσο πρέπει να ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου και να με ξαναφτύσει. Όπως πάω να φύγω, συνέχιζα να ακούω από πίσω μου τόσο όμορφα πράγματα για μένα, όπως “ντροπή”, “ουστ από δω”, άναρθρες κραυγές γεμάτες μίσος.

Πιο πολύ από όλα δεν με σόκαραν αυτά που άκουσα να λέει, γιατί αν είσαι ένα γκέι άτομο στην Ελλάδα, όλα αυτά τα ακούς πιο συχνά και από “καλημέρα”. Θλιβερό, αλλά είναι έτσι. Πιο πολύ από όλα με σόκαρε το βλέμμα του. Γιατί είδα ένα βλέμμα γεμάτο οργή, θυμό και μίσος. Δεν με ενδιαφέρει να δικαιολογήσω, ούτε καν να αιτιολογήσω για ποιον λόγο αυτός ο άνθρωπος μισεί. Δεν με αφορά, δεν είναι δική μου δουλειά. Όλοι κουβαλάμε σταυρό… Μακάρι να ήταν μόνο αυτός.

Αν νομίζεις ότι η ζωή ενός γκέι ατόμου, επειδή απλά δεν τον λιθοβολούν, είναι καλή, είσαι βαθιά νυχτωμένος», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Κατινάκης.
Δες και αυτό!