Ο Elliot Page στο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του «The Umbrella Academy»

30/05/2024
από
Το πρώτο τρέιλερ για την τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix «The Umbrella Academy» κυκλοφόρησε και φαίνεται ότι ο Victor Hargreeves του Elliot Page και η υπόλοιπη ομάδα αναλαμβάνουν μια τελευταία αποστολή.

Το τρέιλερ, υπό τους ήχους του τραγουδιού «The Final Countdown» του σουηδικού ροκ συγκροτήματος Europe του 1986, δείχνει τα αδέλφια Hargreeves να εγκαταλείπουν την κανονική τους ζωή και να συναντιούνται για τελευταία φορά για να ξεκινήσουν μια «αποστολή διάσωσης».

Στο τρέιλερ, ο Viktor (τον οποίο υποδύεται ο Page), λέει ότι αυτός και τα αδέλφια του «τρελαίνουν το ένα το άλλο».

«Αλλά όταν τα πράγματα πάνε κατά διαόλου, είναι εκεί για μένα», συλλογίζεται.

Η επίσημη σύνοψη της τέταρτης σεζόν, σύμφωνα με το Netflix, έχει ως εξής: «Τα αδέλφια Hargreeves έχουν διασκορπιστεί μετά την κορυφαία αναμέτρηση στο Hotel Oblivion που οδήγησε σε πλήρη επαναφορά του χρονολογίου τους. Απογυμνωμένοι από τις δυνάμεις τους, ο καθένας τους έχει αφεθεί να τα βγάλει πέρα μόνος του και να βρει μια νέα κανονικότητα – με πολύ διαφορετικό βαθμό επιτυχίας.

«Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά του αλλόκοτου νέου τους κόσμου αποδεικνύονται πολύ δύσκολα για να τα αγνοήσουν για πολύ καιρό. Ο πατέρας τους Reginald, ζωντανός και υγιής, έχει βγει από τις σκιές και έχει μπει στη δημοσιότητα, επιβλέποντας μια πανίσχυρη και μοχθηρή επιχειρηματική αυτοκρατορία. Μια μυστηριώδης ένωση γνωστή ως Φύλακες πραγματοποιεί μυστικές συναντήσεις πιστεύοντας ότι η πραγματικότητα στην οποία ζουν είναι ένα ψέμα και ότι έρχεται μια μεγάλη αναμέτρηση.

«Καθώς αυτές οι παράξενες νέες δυνάμεις συνωμοτούν γύρω τους, η Umbrella Academy πρέπει να ενωθεί για μια τελευταία φορά – και να διακινδυνεύσει να διαταράξει την κλονισμένη ειρήνη που όλοι τους έχουν υπομείνει τόσα πολλά για να διασφαλίσουν – για να διορθώσουν επιτέλους τα πράγματα», καταλήγει.

Είναι η πρώτη ολοκληρωμένη ματιά στη νέα σειρά, μετά από ένα πολύ σύντομο κλιπ που εμφανίστηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης του Netflix «Next on Netflix» νωρίτερα φέτος.

Το σύντομο κλιπ έδειχνε τον Page και τον πρωταγωνιστή του «Nicky, Ricky, Dicky & Dawn», Aidan Gallagher, ως Viktor και Five Hargreeves, να εντυπωσιάζονται και να χειροκροτούν. Χειροκροτώντας τι, όμως, μένει να δούμε.

Ο Page έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν «ενθουσιασμό, εκπλήξεις, χιούμορ, ανατροπές και στροφές» στην τελευταία σεζόν, ενώ η ηθοποιός του «Lila Pitts», Ritu Arya, την έχει χαρακτηρίσει ως «την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα».

Σχετικά με την ταυτότητα φύλου και τη διαχείριση αυτής από τα στελέχη της σειράς, ο Page αναφέρθηκε πρόσφατα στον «απίστευτο» τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε ο showrunner, όταν ο ηθοποιός έκανε coming out ως τρανς το 2020.

«[Ήταν] στην πραγματικότητα ίσως ένας από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους έκανα coming out», εξήγησε ο Page.

«Υποτίθεται ότι θα επέστρεφα για να γυρίσω την τρίτη σεζόν και ήθελα ιδανικά να κάνω την επέμβαση πριν. Του τηλεφώνησα νευρικά και ήταν απίστευτος.

«Αν μη τι άλλο, ήταν εκείνος που επέμενε πολύ στο να είναι μέρος της σειράς και με υποστήριξε, ώστε να μπορέσω να έχω πρόσβαση στη φροντίδα που ήλπιζα να πάρω εκείνη τη στιγμή».

Το «The Umbrella Academy» επιστρέφει στο Netflix στις 8 Αυγούστου.
Δες και αυτό!