Ο Elliot Page μίλησε για τη δύσκολη περίοδο πριν από τη φυλομετάβαση

97
Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, ο Elliot Page αποκάλυψε ότι πριν προχωρήσει σε φυλομετάβαση, δεν μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό του στο μέλλον.

Ο ηθοποιός, που έκανε coming out ως τρανς το 2020, μίλησε στον Jay Shetty στα πλαίσιο της εκπομπής On Purpose, για το πόσο χαλάρωσε από τη στιγμή που ξεκίνησε τη φυλομετάβαση και να ζει τη ζωή του αληθινά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εξήγησε ότι, πριν κάνει coming out, δυσκολευόταν να ολοκληρώσει καθημερινά πράγματα, ή να απολαύσει τη ζωή του, και συνήθως βασιζόταν σε άτομα για υποστήριξη, άτομα με τα οποία έκανε dating.

«Για αρκετό καιρό της ζωής μου, δυσκολευόμουν να λειτουργήσω σε πολύ βασικό επίπεδο, ήταν δύσκολο για μένα ακόμα και να κάτσω, ή να είμαι παραγωγικός, και να βρίσκομαι στο παρόν.

«Δεν μπορούσα να δω μελλοντικά γιατί δεν ήξερα πόσο καιρό θα αντέξω να νιώθω έτσι».

Τώρα, και μετά τη φυλομετάβασή του, ο Page είπε ότι το αγαπημένο του πράγμα είναι να μπορεί να απολαμβάνει την καθημερινότητά του με καθαρό μυαλό.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν: “Ποια είναι τελευταία φορά που ένιωσες ευφορία με το φύλο σου;”, και εγώ απαντώ: “Σήμερα το πρωί, όταν έπινα τον καφέ μου ήρεμα και είχα τη δυνατότητα απλά να καθίσω και να πιώ τον καφέ μου”».

Όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν δεν του ήταν εύκολο να μπορεί να απολαμβάνει απλά καθημερινά πράγματα, και για αυτό τώρα προσπαθεί να ζει τη στιγμή, να χαίρεται ακόμα και την καθημερινότητά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός περιέγραψε τον εαυτό του ως «κατά συρροή μονογαμικό», που κολλούσε στα άτομα ώστε να μην κάνει διάφορες σκέψεις.

Elliot Page has opened up about filming his new movie Close To You.

Τώρα, και ενώ είναι ελεύθερος αυτόν τον καιρό, νιώθει υπέροχα με το γεγονός ότι μπορεί να μείνει μόνος του.

«Απολαμβάνω να συνδέομαι με ανθρώπους, και ίσως απλά να περνάω καλά, αλλά θέλω να είμαι μόνος αυτόν τον καιρό. Είναι κάτι πολύ καινούργιο για μένα».

Ενώ μίλησε πολύ για την ωραία περίοδο που διανύει, σε ένα σημείο αναγνώρισε και επεσήμανε και ότι βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση, έχοντας πρόσβαση στην περίθαλψη, κάτι που πολλά τρανς άτομα δεν έχουν.