Ο Έλιοτ Πέιτζ θα αφηγηθεί ντοκιμαντέρ για την κουήρ πλευρά της φύσης

05/06/2024
από
Ο πρωταγωνιστής του «Umbrella Academy», Έλιοτ Πέιτζ, θα είναι ο αφηγητής ενός ντοκιμαντέρ που θα εξερευνήσει περιπτώσεις ομόφυλης έλξης σε μη ανθρώπινα είδη.

Όπως λέει ένας από τους επιστημονικούς εμπειρογνώμονες που συμβουλεύτηκαν για την ταινία σε ένα σύντομο τρέιλερ για το «Second Nature», παραγωγή του ίδιου του Πέιτζ, «η γκέι συμπεριφορά στη φύση είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά. Είναι απολύτως παντού. Τα δελφίνια κάνουν γκέι σεξ όλη την ώρα. Οι πιγκουίνοι ζευγαρώνουν επίσης με μέλη του ίδιου φύλου… Πολλά υδρόβια πτηνά είναι πολύ γκέι».

Ένας άλλος ειδικός από το τρέιλερ του «Second Nature» αποκαλύπτει επίσης ότι πολλά ζώα «παρουσιάζουν φυλομετάβαση, όπου τα θηλυκά αλλάζουν για να γίνουν αρσενικά ή τα αρσενικά για να γίνουν θηλυκά. Ορισμένα μπορούν ακόμη και να αλλάξουν μπρος – πίσω».

Σε μια δήλωση που έδωσε στο Deadline, ο πρωταγωνιστής του «Umbrella Academy» είπε: «Τι χαρά και τιμή ήταν να αφηγηθώ αυτό το όμορφο, αστείο, διαφωτιστικό και εμπνευσμένο ντοκιμαντέρ.

«Το “Second Nature” αποκαλύπτει το πλήρες φάσμα της ζωής και πώς όταν πρόκειται για το φύλο και τη σεξουαλικότητα στη φύση, η ποικιλομορφία είναι ατελείωτη. Έμαθα τόσα πολλά και είμαι ενθουσιασμένη που θα μάθουν και άλλοι».

Σε σκηνοθεσία του Ντρου Ντένι, το “Second Nature” «καταρρίπτει τους επιβλαβείς μύθους για το φύλο και το σεξ, ακολουθώντας την τρανς πρωτοπόρο Δρ. Τζόαν Ρόγκαρντεν και άλλες πρωτοπόρες γυναίκες, BIPOC και μετανάστες επιστήμονες που αντιμετωπίζουν σφοδρές αντιδράσεις για τη διόρθωση των δεδομένων», σύμφωνα με μια ανακοίνωση.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού Πέιτζ, ο Ντένι πρόσθεσε επίσης: «Είναι μεγάλη μου τιμή που ο Έλιοτ θα είναι η φωνή της ταινίας μας.

«Δεν είναι μόνο ένας εκπληκτικός ηθοποιός, αλλά είναι ένας ακτιβιστής με μεγάλη καρδιά – φροντίζει τόσο πολύ να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του για να βελτιώσει τις ζωές (και να σώσει τις ζωές) των κουήρ ανθρώπων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των ανελέητων επιθέσεων. Είμαστε τόσο εντυπωσιασμένοι από αυτόν και είμαστε τόσο τυχεροί που εντάχθηκε στην ομάδα μας».

Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ.
Δες και αυτό!