Ο Δήμαρχος Καβάλας διέγραψε ομοφοβική υποψήφια τοπική σύμβουλο

243
Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, διέγραψε υποψήφια τοπική σύμβουλο του συνδυασμού του «Σύγχρονος Δήμος», μετά από ομοφοβικό σχόλιο της ίδιας για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Σοφία Σαρρίδου ήταν υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος», όμως μετά από μία ομοφοβική ανάρτηση ο Δήμαρχος την έθεσε αμέσως εκτός συνδυασμού. Συγκεκριμένα, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Καβάλα, η ίδια προχώρησε σε μια έντονα ομοφοβική ανάρτηση στην οποία έλεγε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι ειδικός στο να σκίζει». Συνέχισε και με σχόλια όπως το «είναι η ευκαιρία μας να δούμε πόσες βάρκες θα κουνηθούν στην πόλη μας».Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Καβάλας καταδίκασε δημόσια την ομοφοβική στάση της κα. Σαρρίδου και δήλωσε ότι ο συνδυασμός του «σέβεται απερίφραστα την όποια διαφορετικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου». Τέλος, τόνισε ότι πλέον η κα.Σοφία Σαρρίδου δεν είναι πλέον υποψήφια με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος».

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος είπε σε ανακοίνωση του: «Τα σχόλια της κ. Σοφίας Σαρρίδου, υποψήφιας της παράταξής μας στο Τοπικό Συμβούλιο Κρηνίδων, σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του κ. Στέφανου Κασσελάκη στην Καβάλα, είναι απαράδεκτα, τα καταδικάζω απερίφραστα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο “Σύγχρονος Δήμος” έχει αποδείξει ότι σέβεται απολύτως την όποια διαφορετικότητα οποιουδήποτε ανθρώπου και ότι δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους ρατσιστικές και ομοφοβικές συμπεριφορές. Ως εκ τούτου, η κυρία Σοφία Σαρρίδου δεν αποτελεί από σήμερα μέλος του “Σύγχρονου Δήμου”».

Πληροφορίες από Kavala Post και Kavala News.