Μετά από εβδομάδες φημών μεταξύ του Chris Appleton και του Lukas Gage, ο κομμωτής των διασημοτήτων επιβεβαίωσε τα νέα στην τηλεόραση.

Ενώ γύριζε ένα απόσπασμα για το “The Drew Barrymore Show”, η οικοδέσποινα ρώτησε τον Appleton πώς ήταν η «λίμπιντο» του τελευταία.

«Είναι πολύ καλή, στην πραγματικότητα», απάντησε. Στη συνέχεια η Barrymore ρώτησε αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί της στην εκπομπή. Ο Appleton είπε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ερωτευμένος. Νιώθω πολύ ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ τον χρόνο μου με κάποιον πολύ ξεχωριστό. Η αγάπη είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό πράγμα. Και νομίζω ότι το να συναντάς κάποιον με τον οποίο συνδέεσαι πραγματικά είναι πραγματικά, πολύ ξεχωριστό.”

 Στη συνέχεια εμφανίστηκε μια φωτογραφία του Appleton και του Gage από το ταξίδι τους στο Μεξικό.

Στη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το βίντεο, ο επίσημος λογαριασμός για το “The Drew Barrymore Show” προσδιόρισε επίσης τον ηθοποιό Lukas Gage ως τον άνθρωπο για τον οποίο μιλούσε ο Appleton.

Παρόλο που ο Gage είχε πρόσφατα σημειώσει ότι δεν του άρεσαν οι εικασίες γύρω από την υποτιθέμενη σχέση του με την Appleton, φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να πουν στον κόσμο για την ιστορία του έρωτά τους.