Ο Billy Porter δεν ήξερε ποτέ ότι ήθελε να παντρευτεί, αλλά, την ημέρα που ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου έγινε νόμιμος, «έκλαψε για μια ώρα» .

Ο Billy Porter αποκάλυψε ότι «έκλαιγε επί μια ώρα» όταν ο γάμος μεταξύ λεσβιακών και γκέι ζευγαριών νομιμοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το αστέρι του Pose είπε ότι «δεν πίστευε ποτέ» ότι ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα – γι’ αυτό και σοκαρίστηκε, όταν μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του 2015 το έκανε να συμβεί. «Την ημέρα που έγινε νόμιμος στις ΗΠΑ, έκλαιγα επί μια ώρα» , είπε ο Porter στο The Guardian. «Δεν ήξερα ότι η νόμιμη επικύρωση της αγάπης μου ήταν κάτι που ήθελα ή ότι πραγματικά το χρειαζόμουν.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Billy Porter (@theebillyporter) στις

Ο Billy Porter έμαθε ότι ο γάμος αφορά «στην κοινότητα» όταν παντρεύτηκε το 2017.
«Τότε παντρεύτηκα, στάθηκα μπροστά από σε φιλικά μου πρόσωπα και στους μάρτυρες μου, και είπα τους όρκους μου στον άντρα μου, και ήμουν, ω, σωστά, αυτό δεν είχαμε πραγματικά.» Συνέχισε: «Έχει να κάνει με την κοινότητα. Αυτό μας στερούσαν» .

Ο Porter παντρεύτηκε τον Adam Smith, ιδιοκτήτη μιας μάρκας πολυτελών γυαλιών, το 2017. Στην ίδια συνέντευξη, ο Porter μίλησε για το εμβληματικό φόρεμα σμόκιν, που σχεδίασε ο Christian Milano που φορούσε στα Όσκαρ του 2019, λέγοντας ότι αυτή η εμφάνιση τον έκανε «πασίγνωστο» .

Δεν ήξερα ότι η νόμιμη επικύρωση της αγάπης μου ήταν κάτι που ήθελα ή που πραγματικά χρειαζόμουν. «Προτιμώ να αναφέρομαι σε αυτό ΠΟΜΑ: Πριν το Όσκαρ, Μετά το Όσκαρ (BOAO: Before Oscar, After Oscar). Η ζωή μου πριν από τα Όσκαρ και η ζωή μου τώρα είναι εντελώς διαφορετική.» 

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν πύραυλος. Είναι σαν αυτή η εικόνα του Ιντιάνα Τζόουνς, που τρέχει με τον πελώριο λίθο πίσω του.”