Ο Andrew Scott γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον Paul Mescal σε γκέι μπαρ

216
Ο Paul Mescal πρωταγωνιστεί με τον Andrew Scott στην επερχόμενη κουήρ ταινία «All of Us Strangers» – μια ταινία που σίγουρα ανυπομονούμε να δούμε. Μέχρι τότε όμως, μπορούμε μόνο να απολαύσουμε μια φωτογραφία των δυο τους να χορεύουν σε ένα γκέι μπαρ.

Η φωτογραφία, που έγινε viral το βράδυ της Δευτέρας, δείχνει τους δύο ηθοποιούς να πίνουν μαζί σφηνάκια, γιορτάζοντας τα 47α γενέθλια του Andrew Scott.

Οι δυο τους, μαζί με τον ηθοποιό Fionn O’Shea, επισκέφτηκαν γκέι μπαρ της Ισπανίας.

Όπως ήταν λογικό, το X δεν σταμάτησε να τους σχολιάζει.

«Αυτό είναι το δικό μου Heartstopper», σχολίασε ένα άτομο.

Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο για το All of Us Strangers.

Η ταινία ακολουθεί τον Adam (Scott), ένα λίγο καταθλιπτικό σεναριογράφο. Ο Adam πέφτει συνέχεια πάνω στον μυστηριώδη γείτονά του, Harry (Mescal), σε μια πολυκατοικία του Λονδίνου, στην οποία διαμένουν.

Καθώς η σχέση τους ανθίζει, ο Adam επιστρέφει στο σπίτι του σε μια προαστιακή περιοχή του Croydon, όπου συναντά τους γονείς του (Claire Foy και Jamie Bell) ως φαντάσματα, που μοιάζουν ακριβώς όπως όταν πέθαναν, 30 χρόνια πριν.

Μέσω των παραφυσικών του συναντήσεων, ο Adam καταφέρνει να κάνει coming out τη στη μητέρα και τον πατέρα του και αρχίζει να αναπτύσσει μια ειδυλλιακή σχέση με τον Harry.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 22 Δεκεμβρίου, και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 26 Ιανουαρίου. Δεν έχουμε ακόμα όμως πληροφορίες για το αν θα κυκλοφορήσει στη δική μας μεγάλη οθόνη.