Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τάχθηκε υπέρ της ισότητας στον γάμο

05/01/2024
από
Σε συνέντευξη που έδωσε στον ANT1, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποστήριξε το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, λέγοντας ότι πρόκειται για ανθρώπινο δικαίωμα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός τόνισε ότι «είμαστε όλοι ίσοι και έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα». Προσθέτοντας είπε: «Θεωρώ ότι είναι σημαντικό πλέον στις μέρες μας να μην θεωρούμε ότι είναι μια ειδική κατηγορία ανθρώπων. Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και για μένα δεν παίζει ρόλο εάν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της τεκνοθεσίας υποστηρίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι η αγάπη, καθώς και ότι η πολιτεία οφείλει να στηρίξει όλους τους ανθρώπους.

«Το σημαντικό είναι η αγάπη που θα δώσει μέσα στην οικογένεια που θέλει να φτιάξει. Εγώ το έχω δει αυτό στην καθημερινότητα μου με αρκετά ζευγάρια που είναι ομόφυλα, έχουν παιδιά και πράττουν το καλύτερο για αυτά. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό και τελειώνει εκεί το θέμα. Η εκκλησία μπορεί να εκφράσει την όποια αντίρρηση μπορεί να έχει, θεμιτό όπως και ο καθένας μας, αλλά εδώ μιλάμε για αρχετυπικά ανθρώπινα δικαιώματα. Η πολιτεία οφείλει να πάρει μια θέση και να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους και τις επιλογές τους» τόνισε συγκεκριμένα.
Δες και αυτό!