Ο ακροδεξιός Matt Walsh συνέκρινε τη ΛΟΑΤΚΙ+ γονεϊκότητα με την εμπορία ανθρώπων

108
Ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής και συγγραφέας Matt Walsh, γνωστός για τις ομοφοβικές και σεξιστικές του απόψεις, έκανε μια σφοδρή επίθεση κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ γονεϊκότητας.

Κατά τη διάρκεια του podcast «The Matt Walsh Show» του Daily Wire, αποκάλεσε ρητά την παρένθετη κύηση από ομόφυλα ζευγάρια «εμπορία ανθρώπων», και αποδοκίμασε την πρακτική, λέγοντας ότι το «υιοθετημένο νεογέννητο μωρό αποσπάται αμέσως από τη γυναίκα που το γέννησε» για να μεγαλώσει σκόπιμα χωρίς μητέρα ή πατέρα.

Ο Walsh είπε ακόμη ότι «οι ομοφυλοφιλικές ενώσεις είναι στείρες από τη φύση τους» και ότι είναι «σημάδι της φύσης» ότι τα παιδιά πρέπει να γεννιούνται και να μεγαλώνουν μόνο σε παραδοσιακές οικογένειες.

«Δεν είναι γραφτό να κάνουν παιδιά, επειδή δεν μπορούν ποτέ να κάνουν παιδιά, επειδή τα παιδιά είναι γραφτό να έχουν και μαμά και μπαμπά», δήλωσε ο Walsh για τους ομοφυλόφιλους γονείς που χρησιμοποιούν παρένθετη μητρότητα.

Στη συνέχεια συνέκρινε τους γκέι γονείς που μεγαλώνουν οικογένεια μέσω παρένθετης μητρότητας με τον ακρωτηριασμό των άκρων ενός παιδιού.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η γκέι γονεϊκότητα μέσω παρένθετης κύησης είναι μια «φρίκη τρελών επιστημόνων» που, όπως είπε, είναι ακόμα πιο φρικτή από το να κόβεις τα άκρα ενός νεογέννητου μωρού.

«Είναι καλύτερα για ένα παιδί να μην έχει ένα άκρο, από το να μην έχει έναν γονιό», συνέχισε εννοώντας ότι οι ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειες είναι λειψές.

Ο συντηρητικός συγγραφέας έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές κακοποιητικά σχόλια κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Πρόσφατα μάλιστα, υποστήριξε τις «θεραπείες» μεταστροφής και δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ένα αμετάβλητο γεγονός.