Νικήτρια του My Style Rocks η Νικολίνα Νικολούζου: «Μεγάλη νίκη για τα κουήρ άτομα»

14/06/2024
από
Η Νικολίνα Νικολούζου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του φετινού «My Style Rocks» και έγινε η πρώτη τρανς διαγωνιζόμενη που κέρδισε στο ριάλιτι μόδας.  

Η 20χρονη διαγωνιζόμενη απέκτησε τον τίτλο της «Βασίλισσας της Στυλ», μαζί με το χρηματικό έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ, αφού κέρδισε στον τελικό, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Η Νικολίνα είχε κάνει δημόσια coming out ως τρανς γυναίκα πριν λίγο καιρό, όταν σε ένα επεισόδιο οι παίκτριες έπρεπε δημιουργήσουν ένα look, εμπνευσμένο από μια φωτογραφία της παιδικής τους ηλικίας.

«Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου», είχε δηλώσει τότε μεταξύ άλλων η Νικολίνα.

Στον σημερινό τελικό, αφού ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, η Νικολίνα είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλα αυτά που πρεσβεύω».

«Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα κουήρ άτομα που πάντα δεν πίστευαν στον εαυτό τους. Για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλει κάποιος κάπου έξω αυτό να το δει και να το αγαπήσει πραγματικά», πρόσθεσε η 20χρονη νικήτρια του διαγωνισμού, με την Κατερίνα Καραβάτου να λέει ότι «εμείς σ’αγαπάμε πολύ Νικολίνα και αξίζεις την αγάπη μας και αξίζεις όλα αυτά τα οποία παίρνεις και θα συνεχίσεις να παίρνεις».

Σε μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram μετά τη νίκη της, η Νικολίνα έγραψε: «Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Ως η πρώτη κουήρ νικήτρια στην ελληνική τηλεόραση, δεν εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου, αλά και ολόκληρη την LGBTQ+ κοινότητα. Αυτή η πρωτοπορία χρειαζόταν να συμβεί, γιατί η Ελλάδα είναι έτοιμη να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα και να προχωρήσει μπροστά. Η νίκη μου δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι να σπάσουμε τα στερεότυπα και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου όλοι μπορούν να είναι περήφανοι για το ποιοι είναι», ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τους κριτές και τον κόσμο που την ψήφισε.
Δες και αυτό!