Η Nash-Betts, η οποία ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στο “Monster: Dahmer – The Jeffrey Dahmer Story”, παρουσίασε, επίσης, το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου, Μιούζικαλ/Κωμική Σειρά. Έτσι, αξιοποίησε τον χρόνο της στη σκηνή, για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη σεξουαλικότητά της.

Καθώς η Nash-Betts πλησίαζε για να απονείμει το βραβείο, δέχθηκε το χειροκρότημα της και ευχαρίστησε το κοινό.

«Δεν ξέρω αν χτυπάτε παλαμάκια, επειδή σας αρέσει το φόρεμα, επειδή είμαι εδώ, ή επειδή είμαι γκέι τώρα, αλλά θα το δεχτώ!» είπε.

Η Nash-Betts φορούσε ένα υπέροχο μωβ φόρεμα Dolce, αλλά την αγαπάμε ό,τι κι αν φοράει! Σε προηγούμενη φάση, η Nash-Betts είχε αρνηθεί να χαρακτηρίσει τη σεξουαλικότητά της, ή να αποκαλέσει τον γάμο της “coming out”.

 Αφού νυμφεύθηκε με τη μουσικό Jessica Betts, πήγε στο “The Ellen Degeneres Show” και είπε στην Ellen, ότι δεν ήθελε να χαρακτηρίσει τη σεξουαλικότητά της, ήταν απλώς ερωτευμένη και νυμφεύθηκε εκείνη με την οποία ήταν ερωτευμένη, που έτυχε να είναι γυναίκα, αυτή τη φορά.

Ακόμη και τον περασμένο Οκτώβριο, η Nash-Betts είχε πει ότι δεν ήθελε να χαρακτηρίσει τη σεξουαλικότητά της. Στο “The Tamron Hall Show”, αποκαλούσε τον εαυτό της «Jess-Sexual» και είπε ότι ο όρος προήλθε από μια συνομιλία με την κόρη της, όταν η κόρη της, Dia, τη ρώτησε πώς αυτοπροσδιορίζεται, και της έδειξε ένα βίντεο με διαφορετικές ΛΟΑΤΚΙ+ ταυτότητες:

«Είπα: «Κορίτσι μου, τώρα είμαι πιο μπερδεμένη από ό,τι πριν. Δεν γνωρίζω. Αν πρέπει να το επινοήσω αυτήν τη στιγμή, θα έλεγα ότι είμαι η Jess-sexual», της απάντησε. 

Διπλή έκπληξη: H ηθοποιός Niecy Nash έκανε coming out και παντρεύτηκε τη σύντροφό της