Μικρή δικαστική νική της Britney Spears εναντίον του πατέρα της

15/10/2020
από
Britney Spears, πατέρας, Jamie

Η Britney Spears κέρδισε μια μικρή μάχη εναντίον του ελέγχου του πατέρα της, Jamie, αφού ένα δικαστήριο δέχθηκε το αίτημά της να επεκτείνει τη νομική της ομάδα.

Η Spears, που επί του παρόντος εμπλέκεται σε μια δικαστική μάχη με τον πατέρα της για να πάρει πίσω τον έλεγχο της ζωής της και των οικονομικών της, κέρδισε στο δικαστήριο χθες, (Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου).

Στην ακρόαση συμμετείχαν οι γονείς της Britney, Jamie και Lynne Spears, και ο δικηγόρος της Samuel Ingham, ενώ η ίδια η Britney δεν παρευρέθηκε, αναφέρει η ET Online.

Η τραγουδίστρια είχε ζητήσει να της επιτραπεί να επεκτείνει τη νομική της ομάδα στην προσπάθειά της να απομακρύνει τον πατέρα της από τον δωδεκάχρονο έλεγχό της – αλλά ο Jamie Spears υπέβαλε ένσταση σχετικά με το αίτημα, λέγοντας ότι θα κοστίσει πάρα πολλά χρήματα.

Όμως, ο Samuel Ingham, πληρεξούσιος της Britney, κατηγόρησε τον Jamie Spears ότι προσπαθούσε να «φιλτράρει το διορισμό μίας επαγγελματία θεματοφύλακα των συμφερόντων της Spears επ’ αόριστον, ή να κυριαρχήσει ο ίδιος σε ολόκληρη τη διαδικασία.»

«Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείς ότι ακούγεται η φωνή της Britney θα είναι να έχει στη διάθεσή της μία εξειδικευμένη σύμβουλο δικαστικών διαφορών, για να την τοποθετήσει σε ίσους όρους ανταγωνισμού με τον Jamie» , υποστήριξε.

Η Britney Spears θέλει να «ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους» και να βλέπει περισσότερο τους δύο γιους της.

Σε πρόσφατη εμφάνιση στο δικαστήριο (7 Οκτωβρίου), ο δικηγόρος της Britney είπε ότι έχει τόσο μεγάλη αντιπροσωπεία όσο ένα μία «ασθενής σε κώμα» υπό τους όρους της κηδεμονίας της, η οποία έχει δώσει στον πατέρα της σχεδόν τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών της και των αποφάσεων της ζωής της για περισσότερο από μια δεκαετία .

Μια πηγή κοντά στην ίδια είπε στο US Weekly τον Σεπτέμβριο ότι η τραγουδίστρια αγωνίζεται για μεγαλύτερο έλεγχο στη ζωή της, ώστε να μπορεί να «ζήσει τη ζωή με τους δικούς της όρους» και να μπορεί να βλέπει περισσότερο τους δύο γιους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Britney έχει το 30% της επιμέλειας των δύο παιδιών της, Sean και Jayden, ενώ περνούν το άλλο 70% του χρόνου τους με τον πατέρα τους, Kevin Federline

«Η Britney θέλει να ζήσει τη ζωή της σύμφωνα με τους όρους της και είναι πολύ δυσαρεστημένη με την τρέχουσα συμφωνία επιμέλειας» , ανέφερε η πηγή.

 «Πρέπει να βλέπει τα αγόρια πολύ περισσότερο από ό,τι σήμερα.»

Η Britney τέθηκε για πρώτη φορά υπό την επιτήρηση του πατέρα της Jamie, μετά από μια κρίση της ψυχικής της υγείας το 2008.

Μέσω του νομικού της συμβούλου, η Britney δήλωσε ότι «αντιτίθεται σθεναρά στο να οριστεί ξανά ο πατέρας της ως διαχειριστής της, αφού παραιτήθηκε εν συντομία για λόγους υγείας το 2019.” 

Αντ’ αυτού, σε ένα καταστροφικό πλήγμα, τα δικαστήρια κινήθηκαν για να επεκτείνουν την κηδεμονία της έως την 1η Φεβρουαρίου 2021.

https://avmag.gr/127831/britney-spears-zita-na-stamatisei-o-elegchos-toy-patera-tis-pano-tis/
Δες και αυτό!