Μιχαήλ Οικονόμου και Γιώργος Μακρής: “Η ελπίδα ζει μέσα μας!”

06/09/2020
από
Μιχαήλ Οικονόμου, Γιώργος Μακρής
Μιχαήλ Οικονόμου και Γιώργος Μακρής: "Η ελπίδα ζει μέσα μας!"

Ο Μιχαήλ Οικονόμου και ο ηθοποιός Γιώργος Μακρής μοιράζονται την οικογενειάκη τους ευτυχία με την ελληνική VOGUE Σεπτεμβρίου σε μια συνέντευξη με τον Βλάσση Κωστούρο. Η ΛΟΑΤΚΙ+ οικογένειά τους, με τον μικρό Νικοφόρο, φωτογραφίζεται για να προσφέρει ορατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά και ζουν ευτυχισμένα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Makris (@giorgos_makriz) στις

“Μιλάμε για πρώτη φορά ανοιχτά για την οικογένειά μας, για τη σχέση μας, και για το μικρό μας Νικηφόρο, το δώρο της αγάπης, της προσφοράς, και της ελπίδας. Μέσα σε ένα αβέβαιο Φθινόπωρο που ξεκινάει, εμείς τολμάμε και λέμε: “Η ελπίδα ζει μέσα μας”. Για πρώτη φορά στα 128 χρόνια της Vogue, και οι 26 εκδόσεις της παγκοσμίως αυτό το Σεπτέμβρη, έχουν έναν κοινό κεντρικό άξονα: την Ελπίδα,” αναφέρει ο Μιχαήλ Οικονόμου στο σχετικό του ποστ στο Instagram. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Ikonomou (@ecomike) στις

Η Ελληνική έκδοση, με χειροποίητο εξώφυλλο σχεδιασμένο από το Δημήτρη Παπαϊωάννου @papaioannou_d .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Ikonomou (@ecomike) στις

Ο Γιώργος Μακρής, επίσης ηθοποιός που έγινε γνωστός από το “Μικρός Εγώ” στο θέατρο Άλγα, σε συνέντευξή του στο 2017 στο Antivirus είχε πει μεταξύ άλλων:

“Έχω αποδεχτεί από μικρός αυτό που είμαι, ότι είμαι ομοφυλόφιλος και ποτέ δεν βρήκα εμπόδια απέναντι σε αυτό. Ούτε η μάνα μου έδειρε… Με αποτέλεσμα αυτό να με έχει κάνει πιο κουλ με το θέμα. Τώρα στα 28-29 μου σκέφτομαι πλέον λίγο παραέξω. Λέω οκ, εγώ είμαι κουλ, γιατί έτυχε, ο άλλος που έχει τον μπαμπά που του λέει ότι «άμα μάθω ότι είσαι γκέι θα σε σκοτώσω» ή «θα σε αποκληρώσω», ο άλλος που λέει «προτιμώ να σε δω νεκρό»: Τι κάνεις για αυτούς τους ανθρώπους, από τη στιγμή που εσύ είσαι εντάξει μέσα σου; Κι άρχισα σιγά-σιγά να συμμετέχω σε όλο αυτό. Για όλους όσους έχουν αυτό το πρόβλημα. Ακόμα κι αν είναι ένας ή είκοσι. Δυστυχώς είναι περισσότεροι.”  

Ο Γιώργος Μακρής σπούδασε στη δραματική σχολή “Δήλος” της Δήμητρας Χατούπη. Έπαιξε στις παραστάσεις:«Νύφες της φωτογραφίας», σκηνοθεσία: Δήμητρα Χατούπη, «Όπερα της πεντάρας» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, σκηνοθεσία: Θεόδωρου Εσπιρίτου, «Ο Εμίλ και οι Ντετέκτιβ» του Έρικ Κέστνερ, σκηνοθεσία: Λευτέρης Γιοβανίδης.
Το 2013 ιδρύθηκε η ομάδα “Αίολος” και ανέβασε τις παραστάσεις: «Ο μικρός Εγώ» βασισμένο στα ΡΕΣΤΑ του Κώστα Ταχτσή, σκηνοθεσία Βασίλης Ανδρέου, «Ο ματωμένος γάμος» του Φρειδερίκου Γκαρθία Λόρκα, σκηνοθεσία Βασίλης Ανδρέου, «Οδός Ολύμπου 12», βασισμένο στην Ελληνική μυθολογία του Νίκου Τσιφόρου, σκηνοθεσία Βασίλης Ανδρέου.”

 
Δες και αυτό!