Μια πρώτη ματιά στην πιο «ώριμη» τρίτη σεζόν του «Heartstopper»

09/07/2024
από
Το Netflix μόλις δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την τρίτη σεζόν του «Heartstopper» και από ό,τι φαίνεται ίσως να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του Nick και του Charlie.

Χθες, η streaming πλατφόρμα έθεσε έναν γρίφο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας τους λάτρεις της σειράς να τον λύσουν.

Πληθώρα ατόμων τελικά κατάφεραν να καταλάβουν ότι τα στοιχεία συλλαβίζουν τη λέξη «Oliver», η οποία με τη σειρά της λειτούργησε ως κωδικός που τους έδωσε πρόσβαση στις πρώτες εικόνες της τρίτης σεζόν στο Tudum (εκδήλωση του Netflix).

Oliver είναι το όνομα του μικρότερου αδελφού του Charlie και της Tori Spring, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στη μεταφορά του «Heartstopper» στο Netflix – μέχρι τώρα (περισσότερα γι’ αυτό παρακάτω).

Οι νέες εικόνες δείχνουν τον Nick Nelson ( Kit Connor) με τα γλυκά του μάτια και τον Charlie Spring (Joe Locke) να κοιτάζονται βαθιά, ερωτευμένοι όπως πάντα.

Ωστόσο, σε ορισμένες από τις εικόνες, φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξουν δύσκολες στιγμές μπροστά τους, καθώς το ζευγάρι εμφανίζεται χωριστά και δείχνει αγχωμένο.

Οι φίλοι της σειράς των εικονογραφημένων βιβλίων της Alice Oseman θα γνωρίζουν ότι η τρίτη σεζόν είναι πιθανό να αγγίξει τους αγώνες του Charlie με την ψυχική του υγεία, καθώς παλεύει με μια διατροφική διαταραχή.

Οι ολοκαίνουργιες φωτογραφίες δείχνουν επίσης το λεσβιακό ζευγάρι Darcey Olsson (Kizzy Edgell) και Tara Jones (Corinna Brown) να φαίνονται πιο ευτυχισμένες από ποτέ, και τον Tao Xu (William Gao) και την Elle Argent (Yasmin Finney) να αγκαλιάζονται. Γλυκά.

Μια άλλη εικόνα δείχνει τον Charlie Spring να δέχεται υποστήριξη από τον κολλητό του Isaac Henderson (Tobie Donovan).

Επιπλέον, θα εμφανιστεί και ο Oliver Spring (τον οποίο υποδύεται ο Jensen Clayden) – αλλά θα πρωταγωνιστήσει ως ξάδελφος του Charlie και της Tori και όχι ως αδελφός τους.

«Ο Oliver Spring θα κάνει μια μικρή αλλά εορταστική εμφάνιση στην 3η σεζόν του Heartstopper ως πιο μικρός ξάδελφος της Tori και του Charlie. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που οι θαυμαστές της σειράς θα γνωρίσουν αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα από τα κόμικς», δήλωσε η Oseman στο Tudum.

Τον Μάιο, είχε δημοσιευτεί ένα σύντομο βίντεο κλιπ, το οποίο έδειχνε τον Charlie να εκμυστηρεύεται στην αδερφή του, Tori (Jenny Walser), τον λόγο για τον οποίο δεν έχουν πει με τον Nick ότι αγαπιούνται.

Στη συνέχεια, σαν ρολόι, το σύντομο κλιπ έδειχνε τον Nick να φτάνει στην πόρτα του Charlie πριν το νεαρό ζευγάρι βγει έξω μαζί.

Το τέλος της δεύτερης σεζόν, που προβλήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, έδειξε τον Charlie να ανοίγεται στον Nick για την εμπειρία του με τον εκφοβισμό και τον αυτοτραυματισμό, καθώς πλησίαζαν όλο και πιο κοντά στο να πουν για πρώτη φορά «Σ’ αγαπώ».

Λίγο μετά τη λήξη της σεζόν, το Netflix δημοσίευσε ότι το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του «Heartstopper» θα έχει τίτλο «Love» – οπότε μπορείτε να μαντέψετε τι είναι πιθανό να συμβεί.

Η τρίτη σεζόν του «Heartstopper» θα προβληθεί στο Netflix την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.
Δες και αυτό!