Μια ματιά στο pride του Ρίο

19/11/2015

Τα είκοσί του χρόνια έκλεισε φέτος το pride στο Ρίο Nτε Τζανέιρο με πλήθος κόσμου να γεμίσει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, γιορτάζοντας τη διαφορετικότητα.

Οι εορτασμοί, που κορυφώθηκαν με την καθιερωμένη παρέλαση, ξεκίνησαν κάνοντας αναφορά στα θύματα της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

“Παρά τη μεγάλη χαρά που αισθανόμαστε επειδή είμαστε ζωντανοί, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αυτές τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους, όπως τόσοι απο εμάς έχουν χάσει τους δικούς τους…”

 

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!