Στον πάγο φαίνεται να μπαίνει η τηλεοπτική σειρά του Alpha “Μη με Σκας”, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην πρεμιέρα της (20 Οκτωβρίου), έκανε 17,7% στο σύνολο και 16,7% στα κοινά 15-44. Τα νούμερα αυτά θεωρήθηκαν απογοητευτικά, καθώς στον Alpha πίστευαν πως η σειρά θα πιάσει το 30%. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επένδυσαν σε αυτήν πολλά χρήματα.

Η δεύτερη εβδομάδα προβολής του «Μη με σκας» (27 Οκτωβρίου) δεν αναπτέρωσε τις ελπίδες τους, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν περίπου τρεις μονάδες κάτω, σημειώνοντας 14,1% στο σύνολο και 14,1% στα κοινά 15-44.

Η σειρά που επικεντρώνεται στη ζωή ενός gay ζευγαριού (Γιάννης Μπέζος –  Πέτρος Φιλιππίδης), φαίνεται να μην πείθει τηλεθεατές και κριτικούς με αρκετούς μάλιστα να καταφέρονται αρνητικά και να κάνουν λόγο για αναχρονιστική διάθεση και παλιομοδίτικη αισθητική.

Tο 4ο κατά σειρά επεισόδιο προγραμματιζόταν να προβληθεί στις 16 Νοεμβρίου. Σύμφωνα όμως πληροφορίες οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να μην βιαστούν και να κάνουν τα γυρίσματα με προσοχή για να έχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν από την αρχή.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!