Εταιρία ιατρικού φετίχ έκανε δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Η MedFetUK αναφέρει ότι ήρθε σε επαφή την περασμένη εβδομάδα με εκπροσώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (National Health Service, NHS) για δωρεά εξοπλισμού, αλλά προειδοποιεί ότι “δε θα έπρεπε να είναι αυτός ο τρόπος” λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MedFetUK (@medfetuk) στις

Ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα, που ειδικεύεται στην πώληση εξοπλισμού για άτομα που έχουν ιατρικό φετίχ, ανήκουν στην kink κοινότητα και απολαμβάνουν το medical role-playing, αναφέρει ότι έχει δωρίσει το απόθεμα του ιατρικού εξοπλισμού του μίας χρήσεως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά του κορονοϊού.

Η MedFetUK, που εδρεύει στο Μάντσεστερ μοιράστηκε μια σειρά από δημοσιεύσεις στο Twitter την Παρασκευή (27 Μαρτίου), αναφέροντας ότι είχαν έρθει σε επαφή την περασμένη εβδομάδα με εκπροσώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς ήθελαν να προμηθεύσουν το σύστημα με βασικές προμήθειες για την προστασία των εργαζομένων, που αντιμετωπίζουν αυξανόμενες περιπτώσεις COVID-19.

“Ήταν μόνο λίγα σετ, γιατί δεν έχουμε μεγάλα αποθέματα, αλλά ήταν απελπισμένοι, γι ‘αυτό τα στείλαμε και δωρεάν” , αναφέρεται στο πρώτο tweet.

Η εταιρεία στη συνέχεια αναφέρει ότι γενικά δε συνηθίζει να προβαίνει σε πολιτικές δηλώσεις, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση, καλεί τους ανθρώπους να μην «ξεχάσουν ή να συγχωρήσουν εκείνους που έστειλαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε αυτή τη μάχη με ανεπαρκή θωράκιση και το ένα χέρι δεμένο πίσω από την πλάτη» .

“Όταν βλέπετε κάποιον από την κυβέρνηση να λέει ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει ό,τι χρειάζεται, αυτό είναι ένα ΨΕΜΑ.

Όταν εμείς, μια μικροσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσουμε ένα μικρό τμήμα της kink κοινότητας, έχουμε αναζητηθεί ως προμηθευτής από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας σε μια περίοδο κρίσης, κάτι είναι εντελώς λάθος. Στην πραγματικότητα, είναι σκανδαλώδες.

Ας μη γελιόμαστε, αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δεκαετίας υποχρηματοδότησης και περικοπών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, που μόλις ήταν σε θέση να αντεπεξέλθει υπό κανονικές συνθήκες, πολύ δε λιγότερο, όταν έρχεται αντιμέτωπο με την επίθεση μιας παγκόσμιας πανδημίας” .