Η Sue Bird μοιράστηκε ένα γλυκό φιλί με την αρραβωνιαστικιά της Megan Rapinoe, γιορτάζοντας το πέμπτο χρυσό της μετάλλιο.

Την Κυριακή (8 Αυγούστου), η Bird και η συμπαίκτριά της Diana Taurasi, κέρδισαν τα δύο χρυσά μετάλλια, και κατέρριψαν ρεκόρ, όταν η ομάδα των Η.Π.Α. κέρδισε την Ιαπωνία με 90-75.

Οι Η.Π.Α. έχουν κερδίσει το χρυσό στο γυναικείο μπάσκετ για επτά συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι Bird και Taurasi έχουν πλέον περισσότερα χρυσά μετάλλια από οποιονδήποτε παίκτη μπάσκετ της Team U.S.A. οποιουδήποτε φύλου.

Καθώς τελείωνε το παιχνίδι, το απίστευτο ζευγάρι, που συναντήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, μοιράστηκε ένα γλυκό φιλί.

Αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι τελευταίοι για τη Bird και σύμφωνα με τη HuffPost είπε:

«Δε θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο τέλος. Πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά άλλα να πούμε. Αισθάνομαι τόσο περήφανη που μπόρεσα να φορέσω αυτήν την ενδυμασία για όσο καιρό είχα.»

Η Rapinoe συνεχάρη την αρραβωνιαστικιά της στο Instagram, γράφοντας:

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα, Sue Bird. Σαν να μπορούσα να σε αγαπήσω κι άλλο. Συγχαρητήρια μωρό μου!»

Δεν είναι σαφές εάν η Rapinoe θα αγωνιστεί σε άλλους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά τον ημιτελικό ποδοσφαίρου γυναικών στο Τόκιο, όπου οι Η.Π.Α. κατέκτησαν το χάλκινο, η Rapinoe είπε στους δημοσιογράφους:

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα για να είμαι ειλικρινής, λεπτομερώς. Δεν ξέρω πραγματικά. Εννοώ, φυσικά, νομίζω ότι θα το ήθελα πολύ. Νιώθω ότι δε θέλω ποτέ να σταματήσω να παίζω. Είναι τόσο μεγάλη χαρά και προνόμιο να μπορείς να παίζεις γι’ αυτήν την ομάδα σε όλο τον κόσμο και να αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς και τα Παγκόσμια Κύπελλα. Αλλά πραγματικά πρέπει να αφιερώσω χρόνο για να το σκεφτώ και να δω πού βρισκόμαστε.»

Το ζευγάρι Megan Rapinoe και Sue Bird αρραβωνιάστηκε πέρυσι

Οι Ολυμπιονίκες Megan Rapinoe και Sue Bird αρραβωνιάστηκαν στα τέλη του περασμένου έτους και ανακοίνωσαν τα νέα στον κόσμο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Rapinoe, ενώ είχε γονατίσει, και στους δύο λογαριασμούς τους στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sue Bird (@sbird10)

Αν και καμία από τις δύο δεν έγραψε λεζάντα, η ομάδα της Bird, WNBA Seattle Storm, επιβεβαίωσε την είδηση, κάνοντας tweet: «Συγχαρητήρια στο δυναμικό ζευγάρι για τον αρραβώνα του!!!»

Το ζευγάρι μάλιστα συνεχάρη κι ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Joe Biden, ο οποίος τότε έγραψε στο Twitter:

«Η αγάπη θα κερδίζει πάντα. Συγχαρητήρια, Sue Bird και Megan Rapinoe!»

Η Rapinoe απάντησε:

«Ευχαριστώ Joe Biden. Η αγάπη πάντα κερδίζει.»