Η Βιβή Ζησιμοπούλου, διαγωνιζόμενη για το MasterChef 5, στο εισαγωγικό της βίντεο, πριν την προβολή της οντισιόν της, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η οικογένειά της ήρθε σε ρήξη, όταν είπε στους γονείς της, ότι είναι γκέι. Σήμερα, είναι πολύ κοντά με τον πατέρας της, μαγειρεύουν μαζί, και εκείνος είναι περήφανος για την κόρη του.

“Ονομάζομαι Βιβή Ζησιμοπούλου, είμαι 24 ετών και μένω στη Δραπετσώνα. Με φωνάζουν Βιβή, αλλά και το Παρασκευή δεκτό είναι. Καλώς η κακώς, με φέρανε οι καταστάσεις να μεγαλώσω λίγο πιο γρήγορα από όσο συνηθίζεται. Από τα 17-18 μου είμαι μόνη μου, παλεύω μόνη μου. Ήρθε σε ρήξη η οικογένεια μου, όταν εγώ τους ανακοίνωσα, ότι είμαι γκέι. Μετά ήρθε κι ο χωρισμός, οπότε είχαμε λίγο τις φουρτούνες μας σαν οικογένεια. Εντάξει, οι γονείς μου θεώρησαν ότι ίσως φταίνε οι παρέες, ίσως φταίει το σχολείο, ίσως φταίνε πολλά, οπότε η πρώτη τους κίνηση ήταν να μετακομίσουμε, να ξαναδούμε λίγο τη ζωή μας, πράγμα που δεν έπιασε, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζεις.” 

“Στο MasterChef έρχομαι κατά κύριο λόγο για εμένα. Θέλω να δοκιμάσω τις αντοχές μου, θέλω να εξελιχθώ, και πιστεύω ότι αν περάσω στο MasterChef 5 θα έχω πάρα πολύ θετικό και αρνητικό fan club, όπως επίσης, ξέρω ότι θα έχω πολύ κόσμο, που θα με στηρίξει γι’ αυτό που κάνω. Το περιμένω. Τα σαββατοκύριακα είναι οι μέρες με τον μπαμπά, μαγειρεύουμε παρεούλα, γιατί έχουμε και χρόνο, κι ερχόμαστε και λίγο πιο κοντά, γιατί η καθημερινότητα μας φέρνει απέναντι.” 

Όσον αφορά το μαγειρικό κομμάτι, η Βιβή δημιούργησε ένα πιάτο με σολομό, μπρόκολο και σως βουτύρου, καταφέρνοντας να περάσει στο bootcamp.